{{ message.message }}
{{ button.text }}

te snelle toeschietreflex

dit is een vraag, maar te veel woorden dus maken we er een bog van ;) ok dus volgens mij heb ik een te snelle toeschietreflex en kan mijn kereltje de snelle stroom niet aan...

Afbeelding blog 'te snelle toeschietreflex'

Ik kan met blij hart eindelijk zeggen dat ik borstvoeding geef aan mijn zoon. Zoals jullie weten is het bij de eerste niet gelukt omdat ie direct een fles kreeg in het ziekenhuis, maar dit keer heb ik er als een maniac over gewaakt dat dat niet gebeurde... Maar nu dus nieuwe uitdagingen... eerst verliep het niet van een leien dakje, en had ik kapotte tepels tot bloedens toe, elke keer met kromme tenen van de pijn gevoed, verteld dat ik goed aanlegde dus daar lag het niet aan, nee de tepels moesten nog wennen aan het harde gezuig en ik zou erdoor heen moeten bijten... dat gedaan. en na 7 dagen kon ik eindelijk zeggen dat het voeden wat verdraagder werd...nu doet het geen pijn meer, maar zit ik met een volgend probleem: Elke keer als ik aanleg, neemt meneer een of twee slokken en laat los... ondertussen blijft de melk stromen (aan beide kanten lek ik als een kraan...) en als ik erin knijp dan schiet het alle kanten op... volgens google een teken dat ik een te groot toeschietreflex heb en de melk te snel stroomt en hij het niet aan kan...

Mijn vraag nu is natuurlijk, hoe verminder ik dit? Ik las om maar met 1 borst te voeden voor 3 uur of zo, maar dit maakt mijn andere borst dan weer te vol en dan kom ik aan het kolven met het probleem dat ik die productie alsnog stimuleer op die manier...

Iemand enige tips hoe ik dit nou kan oplossen? Kolven voor aanleggen is nog geen optie omdat ie zo vaak komt drinken nog, er zit nog echt geen regelmaat in dat ik het kan verwachten... en geduld voor zijn eten heeft ie niet haha

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je