{{ message.message }}
{{ button.text }}

Te moe om te schrijven?

Afbeelding blog 'Te moe om te schrijven?'

Al een week wil ik hier een eerste post schrijven. Ik heb immers niet zomaar een account hier aangemaakt. Maar steeds lukt het me niet: ik ben er gewoon te moe voor! Te moe om iets anders te doen dan naar mijn werk te gaan en thuis voor mijn dochter, man en het huishouden te zorgen. Al bijna negentien weken nooit langer dan drie uur achter elkaar slapen is ook gewoon vermoeiend, denk ik (ja, echt, mijn dochter heeft nog nooit langer dan drie uur achter elkaar geslapen).

Ik houd enorm veel van mijn lieve meisje, dat is absoluut waar. Maar ik voel me soms zo uitgeput, weet ik niet meer waar ik het moet zoeken. En het ergste vind ik nog wel de verhalen van anderen, over na hoe korte tijd hun kind al wel niet doorsliep.

Vanavond maar weer tegelijk met haar naar bed om 19.00.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je