{{ message.message }}
{{ button.text }}

Te kleine kinderwagen, te grote Buggy !!!

Afbeelding blog 'Te kleine kinderwagen, te grote Buggy !!!' Achtergrond blur afbeelding
Onze zoon Jelle is nu bijna 5 mnd oud en grooit als kool. Niet te groot, niet te klein, maar gewoon heerlijk gemiddeld :). Echter lopen we tegen het probleem aan dat hij qua lengte bijna niet meer in de wandelwagen past. Jelle kan nog niet zelf zitten, dus de Buggy is geen optie. Zegt mijn vriendin "dan heb je gewoon een te kleine kinderwagen". Ik meteen internet afstruinen opzoek naar de diverse merken en de grote/lengte van de binnenbak. En wat schetst mijn verbazing, ze zijn zo goed als allemaal dezelfde maat. En ik heb zelfs nog een grotere dan gemiddeld. Er zouden dan toch een legio aan mensen moeten zijn die ook tegen dit probleem aan lopen? Maar wat zou een oplossing kunnen zijn? Niet meer gaan wandelen de komende tijd (met het mooie weer in aantocht) is niet mijn bedoeling. Tijdens mijn verlof ben ik al genoeg aan huis gekluisterd geweest. Daarom sta ik open voor elke oplossing (behalve een nieuwe bak aanschaffen). Iemand een idee? Een gefrusteerde moeder (Maaike)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je