{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tandjes krijgen, wat een ramp...

Afbeelding blog 'Tandjes krijgen, wat een ramp...' Achtergrond blur afbeelding

Ons meiske, van nu bijna 7 maanden oud, kreeg drie weken geleden haar eerste tandje.

Ze was al een tijdje erg veel aan het sabbelen en bijten op alles wat ze maar vast kon pakken, aan het kwijlen en ze was mopperig.  We hadden al gelezen dat dit allemaal bij tandjes krijgen hoort maar dat realiseer je je nog niet als het moment supreme er is.

Wij vroeger ons dus af waarom ze zo mopperig was en vaker huilde dan normaal.  S'nachts was het ook een groot feest, slapen wilde ze alleen maar bij mama en papa in bed. Tot wij op een morgen na de voeding een grote glimlach kregen en daar een witte bult in haar tandvlees zagen zitten. We realiseerden ons meteen dat dit een tandje was wat probeerde door te komen en dat ons meiske daarom zo mopperig was.

Die dag nog meteen naar de winkel gegaan om druppetljes voor de verlichting van pijn te kopen. Gelukkig werkten die druppels goed en vond madammeke ze erg lekker. Ze werd rustiger als ze op een( koude) bijtring kon bijten en het was hilarisch om te zien hoe ze met haar tong voelde aan haar eerste tandje!

Nu zijn we dus drie weken verder en haar eerste tandje is bijna voor de helft door. Ze heeft er gelukkig geen last meer van en ze slaapt weer lekker. Nog steeds voelt ze met haar tong aan haar tand na het eten en dat blijft geweldig om te zien! 

Vanmorgen leek het erop dat ook nummer twee zich aandient. Gelukkig weten we nu waar we op moeten letten en hebben we druppels en bijtringen in huis dus laat maar komen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je