{{ message.message }}
{{ button.text }}

tandjes...

heel fijn als de tandjes doorkomen

Afbeelding blog 'tandjes...' Achtergrond blur afbeelding

Wat is het toch geweldig als die tandjes doorkomen, maar niet heus!

kjik tuurlijk, ik hou wel van de extra knuffels en aandacht wat ze dan wilt, maar na 4.5 maanden ben je dat ook wel zat. het word met de dag erger en ze wil alleen maar mama. opzich is dat ook niet echt een probleem, maar de pijn word steeds erger.

koude bijtringen en ander speelgoed waar ze op kan kauwen is ook niet goed, want dat doet ze niet in dr mond. ze is gelukkig niet eigenwijs hoor haha! [heeft ze dan ook niet van een vreemde;)]

Niks willen eten en niks willen drinken komt hier dan ook nog eens bij kijken. toch probeer ik dagelijks toch dat ze 3 a 4 volle flesjes naar binnen krijgt. Ik wil natuurlijk niet dat ze uitdroogt..Het vreemde is wel dat rijstwafels met appel (speciaal voor baby's) dat die wel heel snel naar binnen gaan!! maarja welk kind houd er niet van een lekker tussendoortje haha

koorts en verhoging is daarbij natuurlijk ook geen vreemde! ik hou er niet van om mn kleintje vol te pompen met paracetamol, maar voor het slapen gaan is het tegenwoordig een must! en niet voor de verhoging ofzo, maar gewoon echt voor de pijn!!

Grrrrr als die rotdingen nou eens doorkomen zou ik helemaal blij zijn!!! want al die smeerseltjes van de drogist en apotheek werken helaas ook niet dus het word maar eens tijd dat die !@#@@ dingen eens een keer doorkomen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je