{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tandenknarsen bij een baby van 16mnd

Mijn meisje van 16 mnd knarst met haar tanden, wat nu? hoe kan ik dit veranderen/afleren?

Afbeelding blog 'Tandenknarsen bij een baby van 16mnd'

Elke keer hoor ik mijn kleine meisje van 16 maanden met haar tanden knarsen. Het is natuurlijk niet goed voor haar tanden, maar hoe kan ik dit afleren? Heeft iemand dit ook bij zijn/haar kindje gehad, zo jong. Ik heb het nog niet gehad en ik vind het heel vervelend. ik kan wel tegen haar zeggen niet knarsen maar dat snapt ze natuurlijk niet.

Ik weet niet wat ik moet doen, hopelijk heeft iemand de gouden tip voor mij.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je