{{ message.message }}
{{ button.text }}

Supermama, superechtgenote, supervrouw, supermoe..........

Even een update

Afbeelding blog 'Supermama, superechtgenote, supervrouw, 
supermoe..........' Achtergrond blur afbeelding

Ik ben op het moment wat minder actief op MP want ik wil wel zoveel vertellen maar om hier een ergens op slaand verhaal van te maken was even onmogelijk voor mijn gevoel.

Ik ben moe. Supermoe.

Deze zwangerschap kan ik natuurlijk niet slapen wanneer ik maar wil want ons kleine meisje heeft haar mama natuurlijk gewoon nodig en ik geniet van (bijna) ieder moment. Natuurlijk zijn er momentjes dat ik even denk, kan iemand anders haar even tillen, verschonen en op bedje brengen maar gelukkig helpt haar papa waar en wanneer hij maar kan.

Zeker na afgelopen vrijdag want ik kreeg ineens bruinverlies en buikkrampen.

Ik heb het ziekenhuis gebeld want ik maakte me toch zorgen en gelukkig mocht ik langskomen. Mijn eerste onderzoek in het ziekenhuis. De eerste officiële echo staat gepland voor aanstaande donderdag. Ik kwam aan op de afdeling verloskamers en mijn favoriete verloskundige (zij heeft ook onze dochter gehaald... en is tevens de ex-scharrel van mijn man.... lang verhaal, ik vertel hem nog wel eens) haalde me op bij de balie en nam me mee naar haar kamer. Ze wou direct de echo doen. Het was even zoeken maar daar was ons bupje, gezond en wel, een hartslag was zichtbaar en ons kleine mopje heeft peper in de kont. Heerlijk beweeglijk dus.

WAT EEN OPLUCHTING........

Ze vroeg natuurlijk of er bijzonderheden waren geweest in de voorgane dagen en ik vertelde dat we de woensdag ervoor nog een goede inwendige echo hadden gehad in de kliniek... en dat kon dus wel eens de reden wezen dat ik nu bruinverlies had. Alles wordt natuurlijk gevoeliger en teerder daarbinnen, zo ook de baarmoedermond. Het kon dus wel eens een gebarsten adertje zijn. En bruinverlies betekend ook nog eens dat het oud bloed is. Ik was wel weer wat gerustgesteld.

Nu zijn we maandag en er is nog steeds sprake van bruinverlies en krampen maar wel minder. De reguliere afspraak voor donderdag staat nog steeds. We zijn dan ook 11 weken zwanger. Ik kijk er naar uit.

Ondertussen ben ik alleen maar moe, wil ik het liefst alleen maar slapen maar dat lukt niet. En als ik dan al wel in coma lig dan droom ik... dromen a la 6D ofzo... geuren, geluiden, tast. Alles er op en er aan.... zooooooo vermoeiend. Hopelijk wordt het met een week of 2, wanneer we in het tweede trimester komen, al weer wat beter.

I AM A BABYFACTORY.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je