{{ message.message }}
{{ button.text }}

Super zachte Zeeman sokjes

In deze periode van zwangerschap , kijk ik mijn ogen uit naar alles wat met baby's en peuters te maken heeft. Ik word getrokken naar kinderkleding, speentjes en alles voor deze kleine kindjes die opgroeien tot volwassen. Zo zag heb ik super zachte sokjes gekocht bij de Zeeman voor ons meisje dat nog geboren moet worden.

Afbeelding blog 'Super zachte Zeeman sokjes' Achtergrond blur afbeelding
In deze periode van zwangerschap , kijk ik mijn ogen uit naar alles wat met baby's en peuters te maken heeft. Ik word getrokken naar kinderkleding, speentjes en alles voor deze kleine kindjes die opgroeien tot volwassen. Zo zag heb ik super zachte sokjes gekocht bij de Zeeman voor ons meisje dat nog geboren moet worden. Zacht voor kleine voetjes en voor een klein prijsje. Daarom koop je bij Zeeman. Langzaam stapelt de kleding verzameling zich voor ons kindje zich op. De verleiding om iets te kopen is ook zo groot. Vandaar daar dat ik deze sokjes niet kon laten liggen. Ik heb ze gekocht in het grijs/wit en in het roze/wit. Lief toch? De sokjes zijn zo zacht dat ik zou willen dat ze in volwassen maten te koop waren. Ik ben tevreden over de kwaliteit van kleding en textiel van de Zeeman. Deze winkel bezoek ik geregeld en ik kan het een ieder aanraden daar ook eens te kijken voor kleding en textiel. De producten zijn niet alleen van goede kwaliteit, maar zijn ook betaalbaar. Daar houdt toch iedere moeder van? Op mijn blog www.adorkable.nl is meer te lezen over de Zeemansokjes. Groetjes,  Adorkable 
Dorky, adorable & a mom  www.adorkable.nl

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je