{{ message.message }}
{{ button.text }}

Stokke® Scoot

Afbeelding blog 'Stokke® Scoot'
Deze kinderwagen brengt je dichter bij je kind. Door de 4 verschillende standen kun je je kind in elke gewenste richting leggen. Voor connectie met je kind gebruik je de stand waarmee je je kind kunt aankijken, maar wil je kind de wereld ontdekken? Dan kan de kinderwagen weer een andere stand aannemen, met zicht op de omgeving. Het fijne van de Scoot is dat hij meegroeit. Van pasgeborene tot ze klaar zijn voor een nieuw avontuur: zelf lopen!

Voordelen van Stokke® Scoot

Er zitten velen voordelen aan deze kinderwagen! Om te beginnen bij de belangrijkste punten waar een kinderwagen aan moet voldoen. Ten eerste is de Scoot enorm stevig en toch licht van gewicht zodat hij makkelijk mee te nemen en op te tillen is. De wielen geven een lichte vering voor op iets hobbelige wegen, en zijn gemaakt van een zacht materiaal waardoor ze niet lek kunnen gaan. En wat ook erg belangrijk is, is dat deze wielen vergrendelbaar en erg goed wendbaar zijn! Zo kun je gemakkelijk door smallere routes en ruimtes rijden. Veel ouders vinden het 5-punts veiligheidstuigje erg belangrijk aan een kinderwagen, en gelukkig bezit Scoot dat ook! Speciale eigenschappen Ook zijn er natuurlijk een aantal speciale eigenschappen! Zo is de Scoot met één hand inklapbaar, de seat is geheel ontworpen zodat je kind comfortabel ligt, en heeft een verstelbare voetsteun. De voetsteun zorgt ervoor dat je kindje zich op zijn gemak voelt door bewegingen afwisseling en te stimuleren tijdens het zitten. Verschillende standen De vier verschillende standen bieden ook veel vrijheid. Twee standen zijn met de blik op de ouders gericht. De ene stand is een ruststand, en de andere is een actieve zitstand. De andere twee standen zijn precies het tegenovergestelde, met de blik vooruit gericht. Hier kan je kind ook weer in de ruststand of de zitstand. Het is ook handig in een restaurant of in een café. Door alle verschillende standen kan de Scoot gebruikt worden als kinderstoel. Al bij al, een ontzettende fijne kinderwagen! Er zijn nog ontzettend veel meer voordelen! Check hier alle eigenschappen >> Of bekijk het filmpje hieronder en zie precies hoe de Scoot in elkaar zit!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je