Snap
  • Baby
  • post

Stokke Flexi Bath

Ik mocht deze badje van Stokke testen en één set weggeven.

We kennen Stokke allemaal wel om zijn bijna futuristische design, sleek en modern ontwerp en kwalitatieve babyproducten. Of het nou om bedjes of kinderwagens gaat, Stokke is er wereldberoemd om. En dat is niet voor niets! Vandaar dat ik je vandaag dan ook graag kennis laat maken met de Flexi Bath van Stokke: een lichtgewicht, opvouwbaar babybadje, dat ruimte bespaart, makkelijk mee te nemen is en simpelweg superhandig in gebruik is! Kijk maar mee:


De Flexibath is handig verpakt, waardoor hij makkelijk mee te nemen is, bovendien kun je voor een pasgeboren baby de Flexi Bath Support los krijgen, zodat je de kleine niet eens vast hoeft te houden terwijl die heerlijk ontspannen ligt te badderen.


Wat bijzonder aan dit badje van Stokke is, is dat hij makkelijk in en uit te klappen valt, waardoor je hem bij ruimtegebrek snel kunt opbergen, naast bijvoorbeeld je wasmashine, of onder een kastje, maar ook heel snel weer uit kunt klappen.

Doordat hij zo makkelijk werkt had ik wel mijn twijfels over de stevigheid en veiligheid van dit leuke badje, dus besloot ik hem maar uit te proberen. En om het Stokke nog moeilijker te maken: ik waste er een tweeling en een drukke peuter in. Daarnaast nam ik hem mee op vakantie, naar buiten en zette ik hem doodleuk in de woonkamer. Eens kijken wat er gebeurt.

Het badje bewees zicht op alle fronten! Er passen met gemak twee baby’s in die zelfstandig kunnen zitten, terwijl de anti slip strips aan de binnen en buitenkant er voor zorgen dat je badje, maar ook je kindjes in bad niet wegglijden. Ze zitten er ook behoorlijk stevig en comfortabel in, terwijl de Flexi Bath Support mama of papa vrije handen geeft om de kleine te wassen terwijl deze zorgeloos ligt te spetteren.

Vervolgens hebben we het badje buiten getest, wat ook voor veel speelplezier zorgde. Afkoelen, spelen, verfrissen of simpelweg van een ijsje genieten: ook daar is de Stokke Flexi Bath super voor, aangezien het jou als ouder het opblazen van een zwembadje bespaart.

Bovendien kun je het badje gewoon in de douche zetten wanneer je geen bad hebt, of in je badkuip om minder water te gebruiken. Er past met gemak een kleuter tot vier jaar in, terwijl je met de Bath Support je pasgeboren kindje vanaf dag één zorgeloos in bad kunt neerzetten. Uiteraard is hij ook meer dan handig om mee op vakantie te nemen, omdat hij lichtgewicht is, compact, maar toch bijna 40 liter water kan hebben. Scheelt je ook weer zorgen om wie er voor jou kind in bad geweest is in je hotel, want je neemt gewoon je eigen badje mee. Ook super voor bijvoorbeeld op de camping of waar je ook maar naartoe gaat. Er zit een afvoer sterretje in dat het water aan de onderkant weg kan laten lopen, dat juist geplaatst is om je kind geen overlast bij het badderen te geven. Maar je kunt hem ook gewoon omkiepen

Nadelen? Nee, niet echt. Al zou ik hem niet meer in de woonkamer plaatsen, dat spetteren dwingt je namelijk wel tot dweilen achteraf.

Het is dus niet voor niets dat Stokke voor zijn Flexi Bath verschillende onderscheidingen en erkenningen heeft gekregen, het is namelijk een verrekt handig ding!

Ben je dus op zoek naar een nieuw babybadje, check dan vooral ook de Flexibath even! Adviesprijs bij bijvoorbeeld Prenatal is 39 euro, de Bath Support kost je ongeveer 15 euro, maar omdat wij er zo tevreden over zijn gaan we er ook nog één, compleet met de Bath Support weggeven.

Hou mijn site dus in de gaten

xoxo,

Andrea

7 jaar geleden

Iată încă cineva care îgţelene textul. Ar trebui să dăm premii sau să facem un fel de separaţie ca la judecata de apoi Unii refuză săp îşi răspundă toată viaţa şi la una şi la alta.

10 jaar geleden

Ik ben 28 weken zwanger en hem gekocht van de Stokke punten die kreeg bij aankoop van nieuwe stokke trip trap met Baby setje en new born set! Ben er heel happy mee ga lekker in de dubbele wasbak zetten en in de zomer buiten gebruiken!!

10 jaar geleden

Lijkt me heel handig. Had ik zeker gekocht toen ik nog in ons oude huis woonde en net een baby had!

10 jaar geleden

Wow, wat handig. Een mee neem bad. Voor thuis, in de tuin, op vakantie en bij opa en oma. Ik had nooit gedacht dat er twee hummeltjes in zouden kunnen.