{{ message.message }}
{{ button.text }}

Stokke® Crusi

Afbeelding blog 'Stokke® Crusi'
Spiksplinternieuw: De multifunctionele kinderwagen Stokke Crusi®. Ontworpen voor je pasgeboren baby, tot een gewicht van 15 kg. De kinderwagenseat is verstelbaar en past aan elke tafelhoogte. Zo heb je beter zicht op je baby en wordt hij of zij er meer bij betrokken. De Stokke® Crusi brengt het kind dichterbij de ouders. Lees hieronder alle voordelen van Stokke® Crusi!

Stokke® Crusi

De kinderwagen Stokke® Crusi kent veel flexibele posities. Zo heb je de keuze om het kind naar je toe te laten kijken of juist met zijn blik op de wereld gericht. Daar heeft de seat maarliefst  5 standen: van ruststand tot actieve zitstand. Deze kinderwagen heeft een enorm fijn gebruiksgemak, dit komt mede door het erg lichte gewicht voor zo’n stevige kinderwagen. Met het grootste gemak vouw je de kinderwagen in om hem mee te kunnen nemen. Ook beugel en voetsteun zijn makkelijk verstelbaar! Voorkom bungelende beentjes door de voetsteun, die aan te passen is aan de lengte van je kindje. De wielen zijn van zacht materiaal wat niet lek kan raken, en zorgt dat de kinderwagen zachtjes mee veert over hobbelige paden. Ze zijn zeer eenvoudig te verwijderen, voor als je de kinderwagen nog compacter wil vouwen. Ook over de kuip is goed nagedacht! De kuip gemaakt van hard kunststof bekleed met textiel om je kindje goed te beschermen. Er zitten ventilatiegaten in de bodem waardoor er vrijwel geen vocht binnenin kan komen! Er zit bekleding in met zachte voering voor extra bescherming en een ritssluiting om de omgevingstemperatuur van de baby te regelen. Alle eigenschappen in 1 keer in beeld? Klik hier En wil je meer weten over hoe eenvoudig en fijn de Crusi is? Bekijk dan het filmpje hieronder!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je