{{ message.message }}
{{ button.text }}

Stijlkaarten bij het shoppen

Afbeelding blog 'Stijlkaarten bij het shoppen' Achtergrond blur afbeelding

Zo leuk, vandaag verscheen mijn eerste artikel op Mamaplaats. Ben door het dolle heen! Ben je zwanger of heb je zin om de babykamer te restylen, neem dan zeker een kijkje op http://www.mamaplaats.nl/tips-voor-het-inrichten-van-je-babykamer/. Wil je zelf graag een nostalgisch of een beestig groen kamertje, dan kunnen de volgende stijlkaarten je misschien op weg helpen. Online shoppen met een dikke buik, een mooi pakketje ontvangen van een leuke webshop... feest voor jezelf en de baby, toch? Op zoek gaan naar leuke hebbedingen op het internet is één van mijn favoriete bezigheden en leuke dingen en inspirerende adresjes zijn er om gedeeld te worden, niet? 

beestig groen

1.http://www.iamrecycled.nl, 2. & 5. http://www.kleinezebra.com, 3. & 6. http://www.snubbelbubbel.com, 4. http://www.keckenlisa.nl/

vleugje nostalgie

1.http://cargocollective.com, 2. http://www.zarahome.com/, 3. http://www.petitpan.com/, 4. http://rosemamuze.myshopify.com/, 5 & 6 http://www.somethingoldsomethingnew.nl/, 7. http://www.kleinezebra.com/, 8. http://www.snubbelbubbel.com , 9. http://en.housedoctor.dk

Ben je creatief aangelegd, waag je dan aan het maken van een mooie lamp of een tof kussen. Leuk om te doen en een DIY zorgt meteen voor een persoonlijke toets op de babykamer!

Een tof idee voor de nostalgische babykamer is ongetwijfeld deze fijne lamp.

diylampshade

Hoe je ze zelf kan maken , lees je op http://www.moredesignplease.com.

 

 

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je