Snap
  • Baby

stiekem een hekel aan gebroken nachten.

Ik ben gek op mijn kleine mannetje.....Maar die gebroken nachten vind ik niet altijd leuk.

Begrijp me niet echt niet verkeerd hoor... Ik ben heel gek op kleine thomas en ik wordt ook echt met alle liefde wakker om hem 's nachts te voeden. (Ik geef borstvoeding) Maar soms, heeeeel soms, denk ik..... Neeeeee ik wil doorslapen!! Herkent iemand zich hierin? 

En nee ik mag echt niet klagen. Thomas slaapt over het algemeen erg goed 's nachts. Hij komt 1 keer en dan rond de ochtend is hij er weer. Ik hoor soms verhalen dat kinderen meerdere malen komen 's nachts en dan denk ik: ik moet ook niet zeuren. De gebroken nachten zijn(als t goed is)maar tijdelijk en ik zou ook gewoon moeten genieten van deze babytijd. Want ja hoe cliché ook...ze worden inderdaad erg snel groot. Als ik zie hoeveel thomas al veranderd is..

Maar heeeeeeel soms zou ik het wel fijn vinden om even een nachtje door te slapen...

8 jaar geleden

Jeetje wat een verhaal. En ja je gaat gewoon door. Je moet wel.maar wat fijn dat die spray zo goed helpt.

8 jaar geleden

Ik had precies hetzelfde hoor! Iedere nacht er een keer uit was echt een aanslag op mijn lichaam en humeur. Inmiddels is mijn dochter wat ouder en slaapt ze s'nachts door, wat een geluk! Een enkele keer wordt ze nog s'nachts wakker en dan is het zo veel makkelijker. Nog even volhouden!

8 jaar geleden

gelukkig, dat scheelt al.

8 jaar geleden

ja dat scheelt wel! Hier sliep ze gelukkig ook wel goed in de middag. Vaak ging ik dan ook nog wel even liggen. Maar na een paar maand was ik dat wandelen ook wel zat en hebben kolt turkey af gekikt ;)