{{ message.message }}
{{ button.text }}

stiekem een hekel aan gebroken nachten.

Ik ben gek op mijn kleine mannetje.....Maar die gebroken nachten vind ik niet altijd leuk.

Afbeelding blog 'stiekem een hekel aan gebroken nachten.'

Begrijp me niet echt niet verkeerd hoor... Ik ben heel gek op kleine thomas en ik wordt ook echt met alle liefde wakker om hem 's nachts te voeden. (Ik geef borstvoeding) Maar soms, heeeeel soms, denk ik..... Neeeeee ik wil doorslapen!! Herkent iemand zich hierin? 

En nee ik mag echt niet klagen. Thomas slaapt over het algemeen erg goed 's nachts. Hij komt 1 keer en dan rond de ochtend is hij er weer. Ik hoor soms verhalen dat kinderen meerdere malen komen 's nachts en dan denk ik: ik moet ook niet zeuren. De gebroken nachten zijn(als t goed is)maar tijdelijk en ik zou ook gewoon moeten genieten van deze babytijd. Want ja hoe cliché ook...ze worden inderdaad erg snel groot. Als ik zie hoeveel thomas al veranderd is..

Maar heeeeeeel soms zou ik het wel fijn vinden om even een nachtje door te slapen...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je