{{ message.message }}
{{ button.text }}

Stardust Childcare geopend in Eindhoven

Uiteraard koos ik een naam die bij mij paste: Stardust. Vanuit de Orion worden uit sterrenstof immers de nieuwe sterren geboren, en worden ze groot genoeg om zelfstandig verder te kunnen in het heelal.

Afbeelding blog 'Stardust Childcare geopend in Eindhoven' Achtergrond blur afbeelding
Sinds mijn tweede zwangerschap ben ik er al mee bezig: mijn droom realiseren. Daar waar ik vroeger graag 40 uur per week juridische zaken oploste was dit sinds mijn zoon is geboren ineens toch iets minder aantrekkelijk. Maar wat dan? De oplossing voor mij was: gastouder worden. Dan kan ik in mijn kracht gaan staan. Het begon met het volgen van een 10-wekelijkse cursus en het volgen van een stage. Ik koos ervoor om bij een ervaren gastouder stage te lopen, die ervaring heeft met antroposofie. Bepaalde aspecten staan me daarvan erg aan, de speciale omgang met de kinderen, het leven met de seizoenen en natuur en het biologische eten. Mijn dochter is 10 maanden geleden geboren, en daarna ben ik gelijk begonnen met het oprichten van mijn bedrijf bij de KVK. Uiteraard koos ik een naam die bij mij paste: Stardust. Vanuit de Orion worden uit sterrenstof immers de nieuwe sterren geboren, en worden ze groot genoeg om zelfstandig verder te kunnen in het heelal. Heel toepasselijk dus! In september komt mijn eerste gastkindje fulltime bij ons, en ik kan echt niet wachten. Het lijkt me leuk om activiteiten te delen op dit forum, zodat iedereen leuke en verantwoorde activiteiten met de kindjes kan ondernemen, gastouder of als mama.  Als iedereen dan een leuke activiteit bijdraagt, het liefste seizoensgebonden, dan hebben we allemaal weer wat inspiratie! Groetjes, Lili.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je