{{ message.message }}
{{ button.text }}

Stad.nl opent woensdagmiddag om 14:00 uur haar poorten voor iedereen!!

Afbeelding blog 'Stad.nl opent woensdagmiddag om 14:00 uur haar poorten voor iedereen!!' Achtergrond blur afbeelding
Voor wie stad.nl niet kent! Stad.nl is de virtuele stad met 250 winkels waar je vanuit je lekkere loungestoel kunt shoppen. Je vindt er de leukste winkeltjes. Het doet zelfs boetiek-achtig aan. Je waant je echt in een oude binnenstad. Het ademt sfeer, terwijl je toch gewoon thuis bent of onderweg.

Wat vind je in Stad.nl?

In de stad vind je allerlei straten en laantjes zoals de Interieurstraat, het Kinderlaantje, de Workshopstraat, de Babystraat, de Grote Gracht en nog meer leuke straten en laantjes. De pandjes die je beozekt door op de winkeldeur te klikken gaan voor je open en je kunt direct de producten bekijken en bestellen. Je kunt zelfs het pandje toevoegen aan je 'eigen straat' zodat je je ideale winkelstraat zelf samenstelt. Zoeken naar dat ene leuke winkeltje is dan niet meer nodig!

Opening Stad.nl

Woensdag 7 maart 2012 om 14:00 uur wordt Stad.nl officieel geopend voor het grote publiek! Wil je toch alvast een voorproefje? Bekijk dan de introductiefilm van Stad.nl op: http://www.youtube.com/watch?v=lY0K7nTu4HA

Veel winkelplezier & sfeerbeleving in de Stad!

PS: je kunt Speelgoedvallei.nl ook vinden in de Stad. Kijk maar eens in het Kinderlaantje of het Babystraatje.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Kind, #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je