{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sprongetje?

Afbeelding blog 'Sprongetje?' Achtergrond blur afbeelding

Mijn zoontje (10 maand)  is de dag vandaag redelijk gezellig begonnen. We hebben samen boodschappen gedaan en in de winkel kreeg hij een vlaggetje, waar hij erg druk mee was. Thuis heeft hij lekker geslapen maar na de boterham is hij werkelijk NIET TE GENIETEN. Hij is alleen maar aan het huilen, mopperen en zeuren. Hij pakt iets om mee te spelen maar slingert het gelijk boos de hoek in. Niets is goed. Bij mama zitten wil ik wel maar eigenlijk ook niet, want ik word dan ook heel boos. Ik wil geen drinken ik wil niet spelen ik ben gewoon boos boos boos!! 

Moet ik hem maar boos laten zijn en lekker op de grond laten boos zijn, of moet ik juist alles uit de kast halen om toch een beetje rust in huis te krijgen. Af en toe heeft hij van deze dagen (of eigenlijk een dag deel). Hij is dan echt niet gezellig maar hij weet zelf ook niet wat hij wil volgens mij. Afleiden werkt, jammer genoeg, in dit geval ook niet. Zijn dit dan de zo genoemde sprongetjes? Ik weet het niet hoor.. 

Hebben jullie kinderen hier wel eens last van? Zo ja, wat doe je dan?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je