Snap
  • Baby

"Sprongen"

Beruchte sprongen
6 jaar geleden

Ahh dat is mooi om te lezen, fijn dat ze dat doen lijkt me geweldig dat ze er zo voor elkaar kunnen zijn.. grappig ook om te lezen dat alle baby's zo anders kunnen zijn. Geniet er lekker van en die sprongen komen wel goed ;)

6 jaar geleden

Ja ik houd de kleine man lekker bij me op dat soort momenten ? En indd regelmaat is belangrijk.. en probeer het ook zoveel mogelijk Al moet ik zeggen met nog 2 andere kinderen schiet het er wel eens bij in. Maar goed net wat je zegt dan ga ik proberen om de dag erna gewoon rustig aan te doen! Bedankt voor je berichtje! Erg leuk om jullie reacties te lezen en de tips!

6 jaar geleden

Hoii Bedankt voor je berichtje! Ja met 3 kinderen is het wel even anders maar goed ik mag verder niet klagen mijn 2 oudsten zijn super lief en proberen hun kleine broertje ook te troosten zo lief om te zien. En het scheelt ook dat hun al 11 en 6 zijn.?

6 jaar geleden

Hoi Loes Ja hier ook! Maar moet zeggen dat ik blij ben dat ik niet de enige ben haha Het stelt me gerust en ik heb ook de app van oei ik groei gedownload. Ik merk wel dat overdag beter gaat als tegen de avond. Rond 16.00 word hij onrustig en huilerig. Maar goed daar valt omheen te plannen. Bedankt voor je berichtje!