{{ message.message }}
{{ button.text }}

Spread the news!

Dit is waanzinnig en zeker aan te raden voor alle mama's met te weinig tijd in de agenda...

Afbeelding blog 'Spread the news!' Achtergrond blur afbeelding

Ja, ja, alle mama's herkennen dit: je hebt net lekker je kindje in bad gedaan en pakt de laatste luier uit het mandje op de commode. Een beetje paniek, zweet begint te lopen, je denkt nog 'oh er staat nog een pak in de kast'. Als je aankomt bij de kast is de kast: leeg. Nu begint de echte paniek want het is 19:30 uur en de winkels gaan om 20:00 uur dicht. Oh helluup wat nu.... Moet ik nog verder gaan? Ik geloof dat de herkenning er wel is. 

Wel nu heb ik al een paar maanden dé oplossing voor alle mama's die dit herkennen. Want Etos heeft nu het Etos baby abonnement! Wat dat is? Nou let op ik ga het je uitleggen. 

Via deze link kom je op de pagina van Etos waar je jouw abonnement kunt samenstellen, super eenvoudig en snel. Je kunt kiezen voor 3 frequenties levering elke 4, 5 of 6 weken. En je kunt er ook nog billendoekjes en voeding aan toevoegen! Hoe handig is dat?! De 3 hoofdproducten voor je kindje als je geen borstvoeding geeft uiteraard. Mocht je kleine spruit nou groeien als kool ook dan hebben ze iets super handigs! Je kunt in je eigen account heel makkelijk de luiermaat aanpassen. Heb je nou nog luiers liggen en komt de nieuwe lading al binnen dan pas je heel gemakkelijk de frequentie van de levering aan. Een kind kan de was doen!

Geen stress meer om luiers, hier in huis is er altijd een voorraad. Écht mega handig en ik wordt daar dus als working mom super blij van! Zeker een aanrader voor alle mama's! Ennnnnn.... Je ontvangt een super toffe korting op je producten in je abonnement box, zeker doen dus! ;)

Ben jij ook om? Neem dan hier een kijkje! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je