{{ message.message }}
{{ button.text }}

Speen Help!!

Afbeelding blog 'Speen Help!!' Achtergrond blur afbeelding

Hallo lieve mama's,
Ik wil jullie graag om tips/advies vragen.
In augustus is ons tweede zoontje geboren, wow wat zijn we trots en wat is Kay een lieve stoere broer!
Net als Kay heeft ook Jim helaas een 'vervelende' start. Heel heel veel huilen wat we eigenlijk ook best krijsen mogen noemen.
Gelukkig was de arts er redelijk snel achter wat er aan de hand was. Koemelk allergie en verborgen reflux, dit laatste zorgde voor een ontstoken slokdarm en daarbij kwam ook nog een een luchtweginfectie.
Nu gaat het een stuk beter gelukkig, de andere voeding en medicijnen doen hun werk.
Al vanaf dag 2 is Jim helemaal verzot op zijn speentje. Niet erg zeiden ze op het ziekenhuis, daar wordt hij rustiger van en het troost hem. Alleen vind ik nu dat hij de speen wel heel veel wil, geen speen is huilen!! Na de fles even gezellig brabbelen en dan hup wil meneertje de speen weer.
Sinds 2 nachten slaat hij de voeding over, daar zijn we natuurlijk erg blij mee, alleen moet ik er een keer zovaak uit voor de speen. Soms elk kwartier, leg hem dan maar naast me neer, gemakzucht. En krijgt hij hem niet dan slaapt hij ook niet. Daarbij wil ik hem ook niet te lang laten huilen, raakt hij alleen maar overstuur en dan wordt zijn broer ook wakker.
Een speen met slapen, prima maar de hele dag/nacht.......?
Hebben jullie tips of wat zouden jullie doen?
Proberen te minderen, hoe? Of gewoon nog laten gaan?*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je