{{ message.message }}
{{ button.text }}

Speciaal bed

Onze kleine meid stond al met tien maanden. In bed met slaapzak. Alleen haar matras is op 70 cm boven de grond

Afbeelding blog 'Speciaal bed'

Onze dochter heeft een speciaal bed. Omdat ik vanwege bi niet kan bukken en haar niet in een gewoon bed kan leggen. Nu hadden we een soort van ziekenhuis bed. Matras  op ca 70 cm. En de zij kant die we omhoog en omlaag kunnen schuiven om gaar in bed te kunnen stoppen. Nu stond ons draakje:) al met 10 maanden in slaapzak in bed. Ze is  lang en sterk en staat voortdurend. Ik ben al de dood dat over de reling klimt. Dan valt ze dus ca 1.5 meter naar beneden, Nu zoek ik dus een baby bed laag. Met deurtje zodat ze er zelf in kan kruipen. maar met een deurtje zo hoog dat ze er voorlopig nog niet overheen kan. Ze is nog geen een :s

heeft iemand enig idee. Ik zwg een peuterbedje kikske alleen die is eigenlijk nu te laag, want dan klimt ze nu al haar bed uit. Ze gaat altijd eerst een minuut of tien staan voor ze gaat slapen. Dus met dat bedje ....vind ik haar uiteindelijk ergens in de kamer terug. Draakje...:) iemand enig idee Of dat er zoiets bestaat en zo ja waar? Het zou echt geweldig zijn! Want een gewoon ledikant is geen optie want daar krijg ik haar dus niet in gelegd.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je