{{ message.message }}
{{ button.text }}

Spanning

Afbeelding blog 'Spanning '

In mijn vorige blog schreef ik dat mijn spiraal er bijna uitgehaald wordt en dat we dan gaan proberen een baby te maken... ? 

En nu ga ik proberen er niet aan te denken en ondertussen gewoon door te gaan met de dagelijkse dingen. Ook  als mijn spiraal over een paar dagen verwijderd is, is mijn plan er niet teveel mee bezig te zijn. We gaan proberen om gewoon ons ding te doen en het gewoon heerlijk proberen (daar hebben we toch beide geen probleem mee hihi). 

Of dat gaat lukken om er niet constant aan te denken is een tweede ding. Maar ik wil al helemaal niet onze relatie om zeep helpen, door er alleen maar mee bezig te zijn. Dat hoor je de laatste tijd wel meer... 

Gewone werkdagen, schooldagen, plantjes verzorgen, CreBea spelen en sporten is mijn idee om te doen. Ik heb vooral afleiding nodig, laat het maar op me afkomen. 

Ondertussen doen we testjes via Facebook die natuurlijk zomaar wat neerzetten, maar toch helemaal blij worden als er staat: "U bent volgende maand zwanger van een meisje". 

Niet dat het ons wat uitmaakt jongen of meisje, zoals zoveel al zeggen; als het kindje maar gezond is. 

Maar nu eerst maar mijn spiraal eruit laten halen, overleven. ? Help! 

Wish me luck please, haha... 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je