{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sorry vergeten oepsie

Tijd vliegt...

Afbeelding blog 'Sorry vergeten oepsie '

28 December 2018 om 02.08 uur is onze mannetje Hugo dan eindelijk tevoorschijn gekomen. Ik heb echt een ontzettend fijne bevalling gehad. Weeën die makkelijk waren op te vangen en vooral de grootste lol met verloskundige. Een heerlijk afsluiting had ik niet kunnen wensen. 

Hugo is een druk en aanwezig mannetje met ontzettend mooie wimpers. Uren kan ik naar zijn mooie ogen kijken. Ondertussen is Hugo alweer 5 maanden oud. 


Ik kon niet eerder schrijven, niet omdat ik het niet wou maar Hugo is een huilbaby, beter gezegd; krijs baby en dat is me ontzettend zwaar op mijn dak gevallen. Andere 3 kinderen waren zo niet dus een heel nieuw en zware ervaring. Ik kom tijd en energie te kort. Ben bij huisarts geweest (mevrouw, u bent een over bezorgde moeder), ziekenhuis voor buikecho maar niks verklaarbaar. Blind gezegd; gewoon pech maar ik ben wel ontzettend verliefd op de kleine man en super trots. 


Broer en zussen zijn ook ontzettend trots op de kleine man. Ik ga nu slapen. Morgen weer een dag voor de boeg. Hopelijk een positieve. Mijn energie is aardig op ☹️

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je