{{ message.message }}
{{ button.text }}

Soms loopt je kraamweek anders dan gepland..

Van ziekenhuis naar huis met een gezonde baby, en dan gaat het na twee dagen mis..

Afbeelding blog 'Soms loopt je kraamweek anders dan gepland.. '

Na mijn pittige bevalling donderdagavond mochten we nog in het ziekenhuis bijkomen van de pittige bevalling. De verloskundige hadden gelijk na mijn bevalling een spoedje en kwam in de eind van de nacht terug om ons nog even te controleren.  

Tijdens deze controle bleek dat de schedelnaden niet goed voelbaar waren, ze leken over elkaar heen te zitten. Ook was W. erg gespannen. Na overleg met twee kinderartsen mochten we om half 12 dan eindelijk naar huis. Omdat er problemen met de schedelkappen in de familie zitten moesten we wel na een week weer terug komen voor controle maar dat maakte ons niets uit, we mochten weg!

Thuis gekomen maakte onze oudste zoon kennis met zijn broertje maar die moest er niets van hebben, de cadeautjes waren veel leuker! Dat weekend zijn opa en oma op bezoek geweest en 2 broers en een zus, en onze beste vrienden.  Erg druk maar zo fijn dat iedereen gelijk verliefd was op onze man. Ook de kraamhulp was geweldig en ik was vol op aan het genieten. 

Nadat zondag rond 18 uur de laatste visite weg was hebben we heerlijk gegeten als een echt nieuw gezin. Om 21 uur moest W. weer een fles, en hij melde zich prima op tijd. Na zijn fles bleef hij echter onrustig en begon hij met huilen.  Mijn oudste was ook erg onrustig en ging pas om half 11 uitgeput slapen. Hij kon er niet tegen dat W. zoveel huilde. 

Die avond werd W. maar niet stil. Af en toe viel hij van pure vermoeidheid even in slaap maar binnen 10 minuten sliep hij weer. We dachten dat hij last hadden van krampjes,  de drukte of gewoon een huiluurtje hadden. De oudste hadden dit ook een avond gehad dus we konden het wel verklaren. Na de volgende fles maar besloten dat mijn man ging slapen en ik de volgende drie uur zou zitten en lopen en daarna wisselde we wel om. In die drie uur ging bij mij steeds meer het gevoel spelen dat er iets niet klopte.  Zoals elke moeder denk ik doet ging ik alles opzoeken op internet wat het kon zijn. 

Om drie uur in de nacht ging ik naar boven om de luier te verschonen en mijn man wakker te maken. Tijdens het verschonen meette ik ook de temperatuur van W. Dit wat te hoog, namelijk 38 rond. In alle rust ben ik weer naar beneden gegaan en me man medegedeeld dat ik de HAP in Gouda ging bellen, want er klopt iets niet. Gelukkig vonden zij het ook raar, en na enig aandringen bij de assistente mocht ik even langskomen. Op dat moment mijn schoonvader uit bed gebeld om half vier of hij met mij naar Gouda kon, niet wetende dat ik voorlopig niet meer thuis zou komen...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je