Snap
  • Baby
  • happy
  • Love
  • boysmom
  • mamablogger
  • Positive

Soms kijk ik ze groot

maar blijf alsjeblieft nog heel lang klein

Soms kijk ik ze groot.

Ik denk dat iedere ouder dat wel eens heeft. Toch?

Mijn kleine jongens, nu al zo groot. Maar wat kijk ik ze op sommige momenten graag nog groter.

Eventjes je handen vrij, eventjes je koffie opdrinken zonder dat hij koud word. Heel even je boterham opeten in meer dan 3 keer kauwen.

Dat ze kunnen aangeven wat ze willen, waar ze pijn hebben en dat ze honger hebben of moe zijn ..

Wat kijk ik soms uit naar de tijd dat ze straks samen kunnen spelen, auto’s bij elkaar op elkaars hoofd kunnen slaan en speelgoed van elkaar af kunnen pakken.

Steggelen over, die had ik eerst en huilend naar binnen komen rennen als ze elkaar weer een panna hebben gegeven.

Nu ik dit zo schrijf lach ik maar besef ik me ook dat ik als de sodemieter moet gaan genieten van die 2 koters voordat het dalijk echt zover is.

Blijf toch nog maar even klein mannen, veilig in mama’s armen! Ik wil jullie nog niet loslaten, nu niet, straks niet, nooit niet.

(Oh en als ze straks groter zijn willen ze misschien wel samen op de foto, dat wil ook nog niet bepaald lukken).

3 jaar geleden

Zo herkenbaar! Mijn twee middelste schelen een jaar, ik keek ze toen ook groot want eerlijk, het was best een gedoe met twee kleine rakkers zo kort op elkaar. Maar idd, genieten! Voor je het weet zijn ze groot 😂

3 jaar geleden

Het gaat allemaal veel te snel! We moeten nu zeker genieten nu ze nog lekker klein zijn ♥️. Voor je het weet sta je met ze in de kroeg, haha.

3 jaar geleden

Het gaat allemaal veel te snel! We moeten nu zeker genieten nu ze nog lekker klein zijn ♥️. Voor je het weet sta je met ze in de kroeg, haha.