{{ message.message }}
{{ button.text }}

slechtziend of niet?

Slechtziend of niet ... en wat doet dat met je? Gevoelens van verdriet maar ook wij komen er wel

Afbeelding blog 'slechtziend of niet?'

kk lang getwijfeld of ik ook is een blog ging schrijven maar soms kan van je afschrijven ook wel goed zijn. 

Laat ik bij het begin beginnen.. in onze familie is een erfelijke oogafwijking... en nu blijkt dat onze dochter daar een Gelukkige eigenaar van is.. in het begin vroeg ik me af wat k er van moest vinden maar als ik dan zo naar haar kijk word ik soms overvallen Door verdriet e wil zo graag dat ze alles kunnen en gaan kunnen .. en natuurlijk kan ze veel wel maar r zullen ook hindernissen op haar pad komen... 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je