{{ message.message }}
{{ button.text }}

Slecht werkende dikkedarm

Afbeelding blog 'Slecht werkende dikkedarm' Achtergrond blur afbeelding
Ik moet het even snel van me afschrijven, vandaar dat ik nu zo even een blogje schrijf. Onze Suzannah heeft al vanaf haar geboorte last van haar darmen. In het begin dachten we dat het kwam doordat ze 3wkn antibiotica had gehad ivm de hersenvliesontsteking. Maar nu inmiddels ruim 7mnd verder beginnen we toch meer en meer te denken dat er toch wat anders aan de hand moet zijn, en helaas is dat vandaag door de kinderarts bevestigd. Ze kunnen op deze leeftijd nog heel weinig doen voor je kleintje als je kijkt naar onderzoeken die ze doen om dingen uit te sluiten. Nu hebben we vorige week de eerste keer een klysma gegeven en vandaag de 2de. Het vermoeden nu is dat haar dikkedarm zijn werk niet goed genoeg doet waardoor het poepen voor haar heel moeizaam gaat. Ze heeft veel last van lucht in de darmen en ze moet heel lang een heftig persen ondanks de laxeermiddelen die ze krijgt. Nu hebben we voor vrijdag een bel afspraak en als de afgelopen dagen een bepaald beeld heeft gegeven gaan ze andere dingen doen om uit te zoeken wat er aan de hand is. Ik vrees inmiddels grote vrezen en als ik het mezelf zou toe staan zou ik de hele dag wel willen huilen of schreeuwen. Suzannah heeft zoveel pijn al gehad en nog steeds en wat zal hier nu weer uit komen.... Willen jullie voor me duimen dat het allemaal wel mee zal vallen??

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je