{{ message.message }}
{{ button.text }}

Slapen is niet voor baby's

Slapen is niet voor baby’s. Tenminste, dat lijkt mijn 9 maanden oude baby te denken. Het aantal doorgeslapen nachten is nog op één hand te tellen. Misschien heeft er iemand de gouden tip?

Afbeelding blog 'Slapen is niet voor baby's' Achtergrond blur afbeelding

Dean heeft een eigen biologische wekker. Tussen 4 en 5 uur ’s ochtends is meneer wakker. Het maakt niet hoe laat hij is gaan slapen. Om half 7, 7 uur, half 8 of bij een enkele uitzondering pas half half 9. Hij wordt steevast in de vroege ochtend wakker. Elke dag proberen we het weer opnieuw; speentje inpluggen, dekentje over hem heen, knuffel erbij en hopen dat hij weer in slaap valt. Eigenlijk tegen beter weten in. Want als meneertje wakker is, dan is hij ook klaarwakker en eist hij een fles. In het begin gaven we er niet aan toe. Laten huilen, paar slokjes water, nog een paar keer terug om hem neer te leggen en het speentje geven. Het ging wel 2 uur lang door, tot onze wekker ging en de plicht riep. Maar helaas, er is geen succes verhaal bekend dat hij toch is gaan slapen. Wanneer je Dean zijn zin geeft, is er uiteindelijk niets meer aan de hand. De halve of hele fles is binnen no time opgedronken en Dean gaat heel lief verder slapen. Papa en mama dus ook. Je begrijpt dat deze laatste optie vaker, of eigenlijk altijd aan bod komt. Dean blijft rustig en papa en mama kunnen nog wat uurtjes slaap pakken. Maar ik baal ervan. Hoe komt het toch dat hij om dezelfde tijd wakker wordt en niet 12 uur achter elkaar kan doorslapen? Waarschijnlijk hebben meer moeders daar ervaring mee. Wat doen jullie? Is er iemand met een gouden tip?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je