Snap
  • Baby
  • Slaapprobleem
  • 8maanden
  • mommy
  • kinderfluisterraar

Slaapprobleem ja zo noemen we dit.

Mijn kleine meisje. Mijn jongste dochter wat vind jij slapen toch vervelend. Slaapprobleem ja zo kunnen we het wel noemen. Loua gaat savonds rond 19u naar bed. Ze krijgt een rijstembloem papje van papa en gaat slapen. Ik kom naar mijn avond dienst thuis 23.00u. Ik drink nog iets en net als ik naar bed wil gaan word Loua wakker. Dit is rond 23:30u. Dan begint het nachterlijk ritueel. Loua wilt niet meer slapen. Ik ga naar beneden zodat onze oudste dochter zeker niet wakker zal worden. Loua speelt wat en dan hoop ik dat ze rond 01:00u toch echt wel weer moe word zodat we weer naar boven kunnen voor weer wat uurtjes slaap. Ja het is gelukt ze slaapt 01:30u! Helaas is het pas 04:30 en mevrouw is alweer wakker. Maar nu is de dag toch echt begonnen. Dus echt weer naar beneden. Eventjes spelen en natuurlijk de fles en een boterham. Gelukkig het is 07.00u papa komt thuis van zijn nachtdienst. Nu kan ik eventjes naar bed.

Verschillende dingen geprobeerd (laten huilen, extra voeding) maar helaas tot op heden zonder succes. Aankomende week komt er een kinderfluisteraar. We zijn hier erg benieuwd naar. Iemand ervaringen mee??

3 jaar geleden

Bel Suzanne Willekes van the sleep agency, echt het werkt. Onze dochter van toen 1,5, drama!!!! Na 3 weken doorslapen van 7 tot 7. Het kost wat (geld en doorzettingsvermogen) maar het was alles waard! Nu is ze ruim 3 en vanaf de coaching af nooit meer problemen gehad, ze slaapt nu zo graag!! https://sleepagency.com/ Succes!!

3 jaar geleden

Hier ook een slechte slaper waarbij niets hielp. Bij ons in bed werd vaak geopperd ook dat hielp niet er zelf naast liggen ook niet. Toen onze dame bijna 2 jaar was en wij er helemaal doorheen zaten zijn we verwezen naar kempenhaeghe. Wat bleek nachtangsten en door slechte start niet geleerd om zelf te kunnen slapen vanwege pijn. Met een aantal tips slapen wij vrij goed. Ja onze dame is vroeg wakker maar 9 van de 10 avonden slaapt ze door! We gaan extra veel met haar naar buiten en aan het eind van de dag na het eten gaan we naar buiten of thuis nog even druk spelen. Er brengen haar iets later naar bed met iedere dag dezelfde routine (al van kleins af aan doen we dat). Haar kamer is wat rustiger in aankleding. En zo hebben we nog een paar kleine dingen aangepast. Vooraf dachten we dat kan het niet zijn. Maar niets bleek minder waar. Goed dat jullie iemand laten meekijken en hopelijk kan deze jullie nog tips geven. Sterkte en veel succes!

3 jaar geleden

Oh Mama I feel you! Tot de 6 maanden werd ons zoontje ieder uur wakker. Ik dacht dat ik door draaide. Vervolgens een hele studie los gelaten op baby en slaap. Ik wilde mijn zoontje beter leren slapen zonder hem te laten huilen. Met wat kleine aanpassingen gingen we van ieder uur wakker naar 12 uur aan een stuk slapen! Ik ben dan ook benieuwd hoe oud je dochtertje is. En hoe slaapt ze overdag? De nacht is een reflectie van de dag. Hoe laat was ze wakker? Hoe lang bleef ze wakker na de dutjes? Hoe lang waren de dutjes? Kan ze zelf in slaap vallen? Wat en wanneer eet ze? Allemaal van invloed!

3 jaar geleden

Verdiep je eens in natuurlijk slaapgedag van kindjes via artikelen van Kiind! Jouw meisje in nog zo jong, die wil denk ik nabijheid. Neem haar eens lekker bij je in bed. Waarschijnlijk verwacht je bepaald gedrag die tegen haar natuurlijke instinct ingaan. Het maakt niet uit hoe je slaapt, als je maar slaapt.