{{ message.message }}
{{ button.text }}

Slaapprobleem ja zo noemen we dit.

Afbeelding blog 'Slaapprobleem ja zo noemen we dit.' Achtergrond blur afbeelding

Mijn kleine meisje. Mijn jongste dochter wat vind jij slapen toch vervelend. Slaapprobleem ja zo kunnen we het wel noemen. Loua gaat savonds rond 19u naar bed. Ze krijgt een rijstembloem papje van papa en gaat slapen. Ik kom naar mijn avond dienst thuis 23.00u. Ik drink nog iets en net als ik naar bed wil gaan word Loua wakker. Dit is rond 23:30u. Dan begint het nachterlijk ritueel. Loua wilt niet meer slapen. Ik ga naar beneden zodat onze oudste dochter zeker niet wakker zal worden. Loua speelt wat en dan hoop ik dat ze rond 01:00u toch echt wel weer moe word zodat we weer naar boven kunnen voor weer wat uurtjes slaap. Ja het is gelukt ze slaapt 01:30u! Helaas is het pas 04:30 en mevrouw is alweer wakker. Maar nu is de dag toch echt begonnen. Dus echt weer naar beneden. Eventjes spelen en natuurlijk de fles en een boterham. Gelukkig het is 07.00u papa komt thuis van zijn nachtdienst. Nu kan ik eventjes naar bed.

Verschillende dingen geprobeerd (laten huilen, extra voeding) maar helaas tot op heden zonder succes. Aankomende week komt er een kinderfluisteraar. We zijn hier erg benieuwd naar. Iemand ervaringen mee??

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je