{{ message.message }}
{{ button.text }}

slaap.... wat is dat?

Elke nacht elk uur je bed uit omdat meneertje zijn speen kwijt is of klem ligt. Pfff ik word er zo moe van....

Afbeelding blog 'slaap.... wat is dat?'

Daar gaan we weer.

Geen extra stimulans voor de laatste paar uurtjes, naar bedje toe, pyama aan, bed in, papfles erin, oogjes wrijven, boertje gelaten, slaap-knuffeldoekjes in zijn armen, speen erin, muziekje aan en slapen gaan.

Snel het kleine lampje uitgedaan en de deur dicht om vervolgens snel zijn zus op bed te leggen, en daarna nog even beneden al het speelgoed op te ruimen en eventjes tv te kijken saampjes. 

Uurtje later liggen wij op bed en begint de ellende weer van voor af aan. 

Wheeehh ehh wehh hoor ik door de babyfoon om 23:03 spring ik me bed uit om te kijken wat er is, ow speen kwijt. Plop erin en hij slaapt weer. 

23:56 weer eruit voor de huilkoning, hij ligt met zijn arm tussen de spijlen.... fijn. Hup terug gelegd waar hij hoort te liggen en hij slaapt weer.

01:01 goh wat nu weer.... speen ligt onder zijn borstkas, plop erin en ik me bed weer in.

02:08 en daar gaan we nog een keer... speen weer als vermist opgegeven, en snel erin gedaan voordat zijn zus ervan wordt. 

02:48 ik loop weer als een halve zombie naar die kamer, nu ligt met hoofd tegen het hoofdbord aan. Teruggelegd en weer me bed in.

03:15 weer hetzelfde liedje, weer teruggelegd.

04:04 nu word ik dus pissig dat ik niet kan slapen en mijn vriend niks hoort, dus ik sla met mijn vuist op het bed zodat hij ook even wakker schrikt. En loop weer voor de zoveelste keer naar zijn kamer toe, weer speen kwijt. Ik met wanhopige tranen weer naar bed even een potje janken, en weer proberen te slapen. 

05:02 nu ben ik het dus zat. Fles erin, boertje laten en speen erin.

06:03 en dat heeft dus niet geholpen.... nu ligt hij te janken met zijn speen in zijn mond, en hij ligt nog goed. Ik hem over zijn rug wrijven en boem meneer slaapt weer.

07:23 wauw ik mocht iets langer slapen, speen er weer in. Plop weg was hij weer.

08:00 weer zijn speen. Plop slaapt weer.

09:30 mmmm mmmm mammmmaa jajaja eehte dajaja ebbe aahhhh eh eh heeeyye. Goh hij is nu pas echt wakker. Bed uit enzovoort. 

We hebben badje, overstimulatie, extra moe maken, extra fles, gewone fles enzovoort alles geprobeerd 2 weken lang.

Het bleek verlatingsangst te zijn waar ze tussen de 7 en 10 maanden opeens last van kunnen krijgen. Ha fijn na 2 weken van deze slopende ellende sliep hij weer als een roosje door van 20:00 tot 10:00 uur.

Ik dacht echt dat ik gek werd.... vooral toen hij vanuit het niets weer doorsliep, toen sliep ik heel de nacht niet.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je