{{ message.message }}
{{ button.text }}

Slaap kindje Sl.. ... Huilt..

Mij dochter Liv is een moeilijke inslaper. Soms slaapt ze meteen maar vaak is het moord en brand en na veel protesteren valt ze in slaap.

Afbeelding blog 'Slaap kindje Sl.. ... Huilt.. '

'Ga jij nu?' vraagt M. Als Liv weer begint met huilen. Ik zucht en kijk op de klok. 'Vijf minuten' zeg ik en kijk weer naar het beeldscherm van de iPad waar ik net een nieuw seizoen van Suits ben begonnen. 

Na een minuut zet ik deze op pauze en loop geërgerd naar mijn inmiddels krijsende dochter van 3 maand. Boos ben ik niet maar ik heb al 4 nachten slecht geslapen en wil iets voor mezelf doen. Ik haal haar uit bed terwijl ze nog in haar swaddle me zit en leg haar nog even aan. Ze sabbelt wat en valt weer weg. Ik kijk naar haar en denk, wat is er toch met het slapen? Ze is namelijk hartstikke moe! 

Vaak is deze situatie overdag en 's avonds kan ik haar zo weg leggen. Maar sinds maandag, haar tweede prikje slaapt ze slecht en voornamelijk 's nachts! Normaal sliep ze van 23.00 tot 6.30 en dan nog 2 of 3 uur. Nu al vier nachten op rij om de twee of drie uur. Ik ben kapot. En met mijn borstvoeding ben ik de pisang! Nu ligt ze weer op bed, tweede keer dat ze huilt maar ik vind dat ze nog niet in paniek is! Ik vind het heel erg dat ik dat zeg en denk maar ik kan ook niet bij elk huilde naar haar toe. Ze is moe, daar vecht ze tegen. Bij de gastouder ben ik er straks ook niet. Ik vind het ook zielig. En als ze huilt... Staat de volume ook op 10!  Ik ben niet uit op adviezen. Ervaringen zijn fijn. Ze doet het verder hartstikke goed, maar ik vind het moeder zijn best zwaar! But nobody says it was easy!  De foto is genomen op vakantie in Noord Holland. Ook ingebakerd en wel! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je