{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sinterklaaskado voor baby's

Op zoek naar het beste sinterklaakado voor baby's? Dit is hem! Genomineerd als beste speelgoed van 2012, van het kwalitatieve merk Lamaze. Succes verzekerd! Het sinterklaaskado voor baby's.

Ja, we weten het, het is nog veeel te vroeg ... , maar dit is hem dan: Het sinterklaaskado voor baby's!!! Wie kent het niet, op een bepaald moment realiseert je kind zich dat het leuk is om dingen te zien vallen. Vaak tot ergernis van ouders zit het kind in de kinderstoel en gooit met groot vermaak van alles naar beneden. Het pakken, het laten vallen, het oppakken en openieuw gooien is een ritueel waar een baby zich uren mee kan vermaken en ontzettend om kan lachen. En dit is nu precies wat dit  speelgoed biedt! Maloe de kangoeroe van het merk Lamaze is het beste sinterklaaskado voor baby's vanaf 9 maanden. Baby's kunnen eindeloos plezier hebben door de ballen in de buidel te stoppen en ze er vervolgens weer uit te halen. Zoals veel speelgoed van Lamaze heeft Maloe de Kangoeroe mooie felle kleuren en verschillende materialen die bijvoorbeeld leuke knisper geluidjes maken. Geen wonder dat Maloe de kangoeroe van Lamaze tot de beste sinterklaaskado voor baby's behoort en daardoor ook is genomineerd als speelgoed van het jaar in de categorie tot 2 jaar. Het is nog afwachten of Maloe de Kangoeroe de winnaar wordt, maar wij verwachten dat hij hoge ogen gaat gooien. Jij kunt ook jouw stem uitbrengen om aan te geven wat jij het beste speelgoed van het jaar vindt. Klik hier en stem tot en met 4 november 2012 op jouw favoriete speelgoed.    

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je