{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sinterklaasfeest op het kinderdagverblijf!

Afbeelding blog 'Sinterklaasfeest op het kinderdagverblijf!' Achtergrond blur afbeelding

Vorig jaar was Aiden vier maand tijdens zijn eerste Sinterklaasfeest en van cadeautjes uitpakken had hij natuurlijk nog geen flauw benul! Dit jaar is dat helemaal anders en mocht hij ook zijn zelfgemaakte schoentje zetten op het kinderdagverblijf! Het kinderdagverblijf werkt met een ouderapp en toen ik tijdens t werk de melding kreeg dat er foto’s waren geüpload kon ik niet anders dan even spieken 🙈 en kijk dan hoe schattig! Met een big smile zat ik achter mijn computer en zo trots als een pauw omdat mijn kind te schattig een pietenmutsje op heeft! Ohhhh smelt! Op dat moment wil ik hem het liefst platknuffelen maar ben ik tegelijkertijd zo dankbaar dat hij zo vrolijk is op het kinderdagverblijf en dat ze deze foto’s met mij delen. Een geslaagd Sinterklaasfeest op het kinderdagverblijf als je t mij vraagt! 🎁🥰

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je