{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sinterklaas voor je baby..

Sinterklaas inkopen doen voor je baby.. tjah.. wat moet je daar nu toch voor kopen?

Afbeelding blog 'Sinterklaas voor je baby..' Achtergrond blur afbeelding

Ze is pas drie maanden, maar toch ben ik al bezig het kopen van sinterklaas cadeautjes. Niet omdat wij zulke die-hard sinterklaas vierders zijn, maar omdat we bij opa en oma sinterklaas vieren en alle kleinkinderen nu eenmaal cadeautjes krijgen. En tjah, daar hoort die kleine meid van ons nu ook bij. Namens de opa en oma moet ik zelf dan iets kopen, maar ik vind het maar lastig. Want wat koop je nu voor een zo'n kleine meid?

Ik ben zelf niet zo gek op al dat drukke speelgoed, met lichtjes en geluidjes. Ook leuk, maar ik vrees dat ze dat in de toekomst toch al genoeg gaat krijgen. Ik zoek zelf eigenlijk meer speelgoed met iets minder prikkels. Heel simpel speelgoed, dat met een beetje fantasie voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden (denk aan stapel bekers, die kun je stapelen, maar daar kun je ook wat in doen, mee gaan scheppen of uit drinken). Dat is er in principe ook wel genoeg, als je maar een beetje zoekt, maar dat is toch meer geschikt voor kinderen van minimaal 6 maanden, maar vaak toch wel pas vanaf een jaar. Dat kan op zich wel, maar toch geef ik liever iets waar ze nu al iets aan heeft. 

Uiteindelijk ben ik nu uitgekomen bij een stapeltoren van tupperware, waar ik vroeger ook veel mee gespeeld heb. En ik denk dat ik er nog iets van een bijtring/rammelaar iets bij ga halen. Ze vind grijpen nu erg leuk en steeds vaker zie ik dat ze dat wat ze in haar handjes heeft, naar haar mondje brengt. Dus het lijkt me wel leuk om daar iets voor te kopen. Pfff wat een gedoe al haha, ik ben benieuwd hoe dat volgend jaar gaat zijn! 

Wat zijn jullie ideeen voor cadeaus voor een kindje van drie maanden? Nog goede tips voor leuke websites of winkels? Alle ideeen zijn welkom! 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je