{{ message.message }}
{{ button.text }}

Shampoo...hopen dat dit hem is!!!

Helemaal in mijn hum kijk ik nu uit naar morgen om de shampoo en moisturizer voor mijn dochter te halen.

Afbeelding blog 'Shampoo...hopen dat dit hem is!!!'
Toen mijn dochter werd geboren, had ze een prachtige bos met krullen. Ik was super trots als mama. Nu is papa Angolees en is mama (ik) Nederlands. Dat ze donker haar zou krijgen was geen verrassing. Maar aangezien we veel gemengde stellen om ons heen hebben, wisten we ook dat ze geboren kon worden met stijl haar. Maar dat was niet het geval. Een maand na haar geboorte begon haar haren uit te vallen. Verdriet dat ik heb gehad. Maar gelukkig met 3 maanden waren haar haartjes weer terug. Nu is mijn prachtige meis 6,5 maand en heeft ze haar ruimschoots terug. Een hoofd met krullentjes, die nog steeds bij groeien. En nu merk ik pas de problemen. Mijn dochter in bad doen en gewoon een heerlijke shampoo van bijv. zwitsal of natusan gebruiken, is absoluut geen optie meer. De producten bij de hedendaagse drogisterijen, drogen haar krullen uit en lijkt het een grote ontploffing. Mijn schoonzuster die zelf van Surinaamse afkomst is, kwam met een product genaamd Sheado. Na lang wikken en wegen besloot ik om mijn stoute schoenen aan te trekken en heb de des betreffende dame van Sheado een mail gestuurd. Er moet toch iets te doen zijn aan een onwetende Nederlandse mama. Ik zie het veel om me heen, Nederlandse mama's met een dubbelbloedje die absoluut niet weten wat ze met het haar moeten doen van hun dochter/zoon. Ze kopen allerlei producten voor het haar van hun kroost of juist helemaal niet! En hoe dan ook, het schijnt altijd negatief uit te pakken. Ik besloot dat ik niet zo mama wil zijn. Als mijn dochter twee jaar is en ze heeft en bos me haar, wil ik hier iets mee kunnen. De dame van Sheado stuurde me binnen 30 minuten een reactie terug. Haar producten waren pas vanaf een jaar te gebruiken bij kinderen en dan ook niet alle producten. Maar onderaan de mail, stuurde ze me wel een heel mooie link. http://www.curlsofnature.com/tag/itsacurl is de link die ik toegestuurd kreeg. Iets wat sceptisch keek ik naar de site. Het product wat ik zag, genaamd "It's a Curl" had ik al meerdere malen voorbij zien komen. Voor de juiste research moest ik meer doen. Gelukkig hebben we tegenwoordig internet, dus ik ben direct alles gaan na lopen. Ik kwam bij blogs terecht, maar natuurlijk ook bij video's via youtube. Na het bekijken van de filmpjes wist ik het zeker....de hele week dat ik heb zitten zoeken kwam ik telkens bij It's a Curl terecht. Voor mij was de hint duidelijk...dat moest hem worden. Vol trots berichtte ik mijn schoonzuster. Zo blij dat ik iets gevonden had. Mijn schoonzuster had echter nog beter nieuws. Ze was een keer bij een workshop geweest van de eigenaresse van de curls of nature site. Ze zou direct contact opnemen om een afspraak te maken. Nog geen 5 minuten later stuurde mijn schoonzuster een bericht...het is gelukt, donderdag om half 12. Helemaal in mijn hum kijk ik nu uit naar morgen om de shampoo en moisturizer voor mijn dochter te halen. Het eerste wat ik ga doen, is een bad laten vollopen en haar krullen goed onder handen nemen... Wordt vervolgd.....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je