{{ message.message }}
{{ button.text }}

School is cool; streetstyle voor kids!

Afbeelding blog 'School is cool; streetstyle voor kids!'

Terug naar school gaan is altijd spannend. De kids gaan hun vriendjes weer zien, krijgen een nieuwe juf en schoolvakken. Met de nieuwe Back to School collectie van C&A komen je kids sportief voor de dag. Of ze nu stoer op het schoolplein willen zijn, of zich helemaal uitleven tijdens de gym, met de Bio Cotton T-Shirts, truien en joggingbroeken kunnen ze de hele wereld aan. Combineer een longsleeve met print en een joggingbroek voor een coole streetstyle, of neem een fel gekleurde hoodie met een basic jeans, voor een hippe look die lekker zit. Bekijk nu de nieuwe collectie, en bestel op de Online Shop.

Verstandig met Bio Cotton

Jij kunt een verschil maken door Bio Cotton te kiezen. Het katoen dat wordt gebruikt voor alle kledingstukken in de Back to School collectie van C&A is 100% biologisch. Tien jaar geleden heeft C&A ervoor gekozen Bio Cotton als grondstof te gebruiken. Dat is beter voor onze leefomgeving, de boeren en voor onszelf. Inmiddels is C&A de nummer 茅茅n in de wereld als het gaat om de verkoop van kleding van Bio Cotton. C&A maakt bij het produceren gebruik van milieuvriendelijke technieken. Dit duurzame programma wordt voortgezet met als doel al onze katoenen kleding in 2020 100% duurzaam te produceren.

Over C&A

In 1841 is C&A in het Friese Sneek opgericht, 20 jaar daarop volgde het eerste filiaal. Tegenwoordig is C&A niet meer weg te denken uit het winkelbeeld van de grote steden. Sinds de lancering van de Online Shop is het n贸g gemakkelijker om te shoppen bij C&A. Als je graag goed gekleed de deur uit wilt gaan, dan moet je vaak diep in de buidel tasten. Gelukkig hoeft shoppen niet duur te zijn en kun je jouw favoriete items gemakkelijk bij C&A vinden. Shop daarom nu de nieuwe collectie van C&A!"

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je