Snap
  • Baby
  • Kind
  • Mama
  • Zwanger
  • Babyspullen

School is cool; streetstyle voor kids!

Terug naar school gaan is altijd spannend. De kids gaan hun vriendjes weer zien, krijgen een nieuwe juf en schoolvakken. Met de nieuwe Back to School collectie van C&A komen je kids sportief voor de dag. Of ze nu stoer op het schoolplein willen zijn, of zich helemaal uitleven tijdens de gym, met de Bio Cotton T-Shirts, truien en joggingbroeken kunnen ze de hele wereld aan. Combineer een longsleeve met print en een joggingbroek voor een coole streetstyle, of neem een fel gekleurde hoodie met een basic jeans, voor een hippe look die lekker zit. Bekijk nu de nieuwe collectie, en bestel op de Online Shop.

Verstandig met Bio Cotton

Jij kunt een verschil maken door Bio Cotton te kiezen. Het katoen dat wordt gebruikt voor alle kledingstukken in de Back to School collectie van C&A is 100% biologisch. Tien jaar geleden heeft C&A ervoor gekozen Bio Cotton als grondstof te gebruiken. Dat is beter voor onze leefomgeving, de boeren en voor onszelf. Inmiddels is C&A de nummer één in de wereld als het gaat om de verkoop van kleding van Bio Cotton. C&A maakt bij het produceren gebruik van milieuvriendelijke technieken. Dit duurzame programma wordt voortgezet met als doel al onze katoenen kleding in 2020 100% duurzaam te produceren.

Over C&A

In 1841 is C&A in het Friese Sneek opgericht, 20 jaar daarop volgde het eerste filiaal. Tegenwoordig is C&A niet meer weg te denken uit het winkelbeeld van de grote steden. Sinds de lancering van de Online Shop is het nóg gemakkelijker om te shoppen bij C&A. Als je graag goed gekleed de deur uit wilt gaan, dan moet je vaak diep in de buidel tasten. Gelukkig hoeft shoppen niet duur te zijn en kun je jouw favoriete items gemakkelijk bij C&A vinden. Shop daarom nu de nieuwe collectie van C&A!"

8 jaar geleden

As Charlie Sheen says, this article is "WNIGNIN!"

9 jaar geleden

Oh voor mijn meisje hebben ze zon leuke kleertjes :):)!

9 jaar geleden

Ik ben voor biocotton!

9 jaar geleden

Ik heb alvast even gekeken en vind het echt een super leuke en vrolijke collectie :)! Ik ga zeker bestellen. Zo gaan de kids straks helemaal compleet naar school.