Snap
  • Baby
  • Gezond
  • post_short

Schimmelplekjes kleding verwijderen

Hoe Schimmelplekjes kleding verwijderen? Deze mama vraagt om hulp!

Hoe Schimmelplekjes kleding verwijderen?

Heel raar maar in de witte shirtjes en de slabben van mijn dochter zitten allemaal kleine schimmel plekjes. Erg vervelend!

Het is niet zo dat ik het net laat broeien in de wasmand of zo. Heeft iemand enig idee hoe deze schimmelplekjes kleding kan verwijderen? Of hoe dit voorkomen kan worden?

Het is namelijk enkel in haar shirtjes, mijn kleding heeft het niet en de luierdoeken en dergelijke ook niet.

Laat je tips zien in een reactie!

7 jaar geleden

Iet met karnemelk kopje zout scheut azijn. Schijnt te werken. Nachtje laten inwerken en dan wassen!! Grootmoeders tip!!!

7 jaar geleden

Schoonmaakazijn bij de was

7 jaar geleden

Mijn zoon zijn Nieuwe voetbalshirt onder de zwarte stippen schimmel . Eerst had ik het gedaan met peroxide met water maar niets ging eruit . Toen weer gewassen en gedroogd en op de plekken pure waterstof gegooid ik dacht kan er niets meer aan verprutsen.... en na een uur of 4 het was ingedroogd maar alles was eruit daarna gewoon gewassen ,, zo blij , bij Kruidvat 1 euro is het te koop

8 jaar geleden

Textiel met een vlek van Schimmel Schimmelvlekjes krijg je weg door ze aan te stippen met een wattenstokje gedrenkt in brandspiritus voor je het kledingstuk in de wasmachine stopt. Ernstige schimmelvlekken verdwijnen door je kleren te wassen met een bleekmiddelhoudend wasmiddel. Was op de maximale temperatuur zoals toegestaan is op het waslabel van het kledingstuk. Krijg je de vlekken er met het wassen niet uit, laat het stuk dan chemisch reinigen. Meer vlekken op Textiel