{{ message.message }}
{{ button.text }}

Samen sterk💪(zelfs als het heet wordt)

Het was moeilijk om Femm aan het eten te krijgen. Maar gelukkig hadden we elkaar

Afbeelding blog 'Samen sterk💪(zelfs als het heet wordt)'

De infatrini was vandaag de eerste dag best een succes.  Femm leek het lekker te vinden en dronk haar streefintake. Ik was er blij mee.  Even konden we alles wat meer los laten.  Bijna 8 dagen lang at en dronk Femm wat ze moest drinken. 

Wat konden we genieten van elkaar.  Wat was het heerlijk om even niet bang te zijn dat we weer naar het ziekenhuis zouden moeten. 

Bij de eerste afspraak bij de kinderarts was Femm dan ook ineens flink aangekomen.  Ze woog ineens meer dan 6 kg.(6010 gram)

Wat was ik trots op haar! Eindelijk leek het gelukt. 

Ruim twee weken ging het best goed.  Natuurlijk werden goede dagen nog wel eens afgewisseld door een slechte, maar welk kind had dat niet?

Ondanks dat ons nieuwe huis enorm goed geïsoleerd was, bleek deze echter niet bestand tegen de hittegolf. Femm had veel last van de zon, van de warmte en misschien nog wel meer.  Daardoor besloot ze tijdens de 2e hete dag niet meer te eten en te drinken. 

Gevolg was dat ze op dag 4 tot niets meer in staat was. Ze hing op mij, plaste niet meer en werd steeds slomer. Toen ze er ook nog buikloop bij kreeg was er natuurlijk geen houden meer aan. 


Op dag 4 moesten we dan ook naar het ziekenhuis. Daar mocht ze direct blijven.  Met de gordijnen dicht en het constante klimaat in het ziekenhuis kregen we haar gelukkig na 2 dagen weer redelijk aan het drinken. Na 4 nachtjes slapen was Femm weer goed op peil gebracht en mochten we weer naar huis. Ruim op tijd om de verjaardag van Mees nog te kunnen vieren. 


Wel merkte ik dat ik enorm ging twijfelen. Hoe kon het dat ze zomaar stopte met drinken? De kinderarts school het af op de buikloop. Maar die kwam pas veel later.  Het was mijn inziens echt de hitte waardoor ze niet meer wilde drinken.  Daar was de kinderarts het echter niet mee eens.  Een kind stopte niet zomaar met drinken en eten omdat het warm was. 

Met een heel naar gevoel in mijn onderbuik gingen we dus weer huiswaarts 🙄Afbeelding blog 'Samen sterk💪(zelfs als het heet wordt)'

Femm even aan het bijtanken

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je