{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sam onder zijn nieuwe dekentje van Koeka!

It’s cold outside! Stiekem hou ik er wel van: lekker thuis met het gezinnetje, lage temperaturen, de verwarming een standje hoger, een filmpje kijken en een kopje chocomel erbij. Kortom, het echte najaarsgevoel.

Afbeelding blog 'Sam onder zijn nieuwe dekentje van Koeka!'

Lage temperaturen betekent ook warme kleding, niet alleen voor jezelf maar ook voor je kleintje. In ons huis is de temperatuur meestal constant, zo’n 20 a 21 graden. Behalve op de slaapkamers, daar staat de verwarming zo goed als uit. Wat ik zelf altijd lastig vindt is hoe ik mijn zoontje moet kleden voor de nacht. Tijdens de zomer sliep hij namelijk in een slaapzakje zonder mouwen, maar dat is nu echt te koud. Ik heb daarom besloten om het slaapzakje te laten voor wat het is en over te stappen op een lekkere warme deken voor Sam.

Ik vind het altijd leuk als de ‘accessoires’ passend zijn bij zijn kamertje. De muur waar het bed tegenaan staat is wit, maar de andere muur is heel licht blauw. En wat super gaaf is, is dat ik de nieuwe ‘Elba deken Teddy’ van Koeka mocht proberen, en laat ik nou echt een onwijze Koeka-fan zijn :) !

Ik denk dat de meeste van jullie Koeka kenmerken aan het wafel design. De Elba-serie heeft een iets andere structuur, is stonewash behandeld maar is ook voorzien van zachte teddy- stof. Alleen als je de deken al voelt wil je er lekker zelf onder kruipen.

’s Avonds trek ik Sam zijn pyjamaatje aan en stop hem lekker warm in onder zijn nieuwe dekentje. Ik merkte aan hem dat hij de stof wel prettig vond, zo ontzettend zacht. De Koeka dekens met zachte teddy stof zijn de warmste dekens in het assortiment. Zoals eerder gezegd wist ik niet goed of de deken in combinatie met de temperatuur geschikt was voor Sam. Maar de deken heeft een TOG-rating van 2,3. Een TOG-rating geeft informatie over de geschiktheid van beddengoedproducten met betrekking tot de temperatuur in elk seizoen/kamer. Een deken met een rating van 2,3 is uitermate geschikt voor temperaturen tussen de 10 – 20 graden.

Om het ledikantje helemaal af te maken kun je de deken combineren met bijvoorbeeld het ‘Ledikant laken Stars’. Een stoer en lief katoenen lakentje. En als de Elba-collectie bevalt kun je hem nog veel verder uitbreiden. Zo omvat de collectie winterdekens met teddy-voering maar ook zomerdekens, commodeovertrekken en wikkelcapes in een jongens- en meisjesvariant: Elba Tape heeft een stoere look en Elba Lace juist een lieve twist.

Slaap lekker!

Liefs, Ziffra

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je