{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sale: Growing Position Top Zwangerschapsmode

Afbeelding blog 'Sale: Growing Position Top Zwangerschapsmode' Achtergrond blur afbeelding
Pffff, zit in de tuin achter laptop. Merken beginnen me te bellen wanneer ze wintermode kunnen gaan afleveren. Niet te geloven toch?! Je kan nog wel 2 tot 3 maanden je zomerse kleding aan en nu moet ik al met mijn hoofd in de winter gaan zitten. Afspraak maken voor de fotoshoots, wat heb ik ook alweer ingekocht. Altijd weer spannend. Maar voor de winterse kleding zijn intrek neemt in mijn kantoor ga ik, en naar ik hoop nog vele anderen, op ZOMERVAKANTIE.  Heerlijk vind ik het dan om in mijn koffer nieuwe kleding te stoppen. Vanochtend dan ook nog even gescoord voor echt mini-prijzen. Wat koopt dat toch lekker. Vooral als je maat er nog tussenhangt. Dus daarom besloten om vanmiddag de boel bij www.growingposition.com los te  gooien. HET IS PRIJZENFEEST IN MIJN WEBSHOP, NEE IK HEB GEEN ZONNESTEEK AL LIJKT HET ER WEL OP MET DEZE KNALPRIJZEN! ZWANGERE DAMES!!! DOE VOORAL UW VOORDEEL ENNNNUH FIJNE VAKANTIE! Marian

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je