{{ message.message }}
{{ button.text }}

Roken

Afbeelding blog 'Roken' Achtergrond blur afbeelding

 Iedereen weet dat roken slecht is, maar toch merk ik in mijn omgeving dat het af en toe moeilijk is om rekening met anderen te houden.

In je eigen huis ben je eigen baas, maar wat doe je als je naar mensen toe gaat die roken? Vraag je dan of ze buiten roken? Blijf je weg als ze dat niet doen? Spreek je ze erop aan als ze roken waar je kind bij is?

Ik vraag me wel eens af hoe andere moeders hiermee omgaan. Wij vinden het erg belangrijk dat onze kinderen rookvrij opgroeien. In je eigen huis kun je natuurlijk gewoon zeggen dat mensen buiten moeten roken, maar wat doe je als je ergens anders bent?

Bij je ouders zul je dit nog wel kunnen vragen, maar hoe doe je dat als je naar een feestje gaat waar gerookt wordt? En hebben jullie er problemen mee als de kinderen boven in bed liggen dat er dan beneden gerookt wordt?

Wij zijn hier best wel streng in aangezien ik zelf allergisch ben en dat mijn kinderen absoluut niet gun. Natuurlijk is het dan nog niet zeker dat ze geen allergie krijgen, maar ik doe mijn best. Als ze een allergie krijgen dan weet ik in ieder geval zeker dat ik er alles aan gedaan heb om het te voorkomen.

Ik ben benieuwd hoe jullie hierover denken!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je