{{ message.message }}
{{ button.text }}

Regeldagen en niet zo lekker

Afbeelding blog 'Regeldagen en niet zo lekker' Achtergrond blur afbeelding

Daar zijn ze weer.. Ons kleine mannetje is inmiddels bijna 12 weken en is lekker aan het regelen. Al een paar dagen is hij onrustig aan de borst en begint te huilen. Hij drinkt minder per keer, maar wilt vaker aangelegd worden. De eerdere regeldaagjes gingen echter heel anders, toen wou hij zolang en zo vaak mogelijk aan de borst. Nu is meneer wat krachtiger in dat koppie van hem, en trekt hem gewoon terug als hij geen zin meer heeft! En niemand die dat koppie terug kan krijgen, ook als hij te weinig gedronken heeft in een lange periode.

Vandaag was zo'n dag. De kleine meneer had erg weinig voeding gehad, en 3 uur later wou hij niks drinken. Nou ja, kan, soms wilt hij pas na 4 uur weer een voeding. Maar vanwege de warmte probeer ik het toch maar even als hij wakker wordt uit zijn dutje. En toen.. een halfuur later.. huilen, krijsen, schreeuwen, snikken.. Ik schrok me wild! Ons kleine mannetje jammert weleens, maar huilen, en al helemaal zoals dit, dat had ik nog nooit gehoord! Uit paniek belde ik mijn man of hij terug naar huis kon komen, die was net vertrokken om naar de bank te gaan. Ondertussen pinkte ik een traantje mee, omdat ik het zo zielig vond dat ik dit kleine hoopje mens niet getroost kreeg. Drinken wou het niet, niet uit de borst, niet uit een flesje. Het speentje hielp eventjes, totdat die niet meer zo goed in z'n mondje zat en hij weer van voren af aan begon. Zelfs de overbuurvrouw en de bovenbuurvrouw zijn nog even komen polsen of alles wel oke was!

Uiteindelijk, vlak voordat mijn man thuiskwam, heeft hij eindelijk gedronken en was het weer oke. Wel had hij wat verhoging, en waarschijnlijk voelde hij zich ook nog eens niet zo lekker, arm klein mannetje... Maar gelukkig dronk hij de rest van de dag goed en lijkt hij nu weer helemaal opgeknapt. Hij ligt heerlijk met een vol buikje in zijn bedje te slapen. Maar wat was dat schrikken zeg...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je