{{ message.message }}
{{ button.text }}

Punctie + uitslag

Punctie

Afbeelding blog 'Punctie + uitslag' Achtergrond blur afbeelding

05-06-2019

Eigenlijk zou ik gisteren al een blog schrijven, maar heb gewacht tot vandaag.

De punctie. De avond daar voor ging ik naar met bed met een lorazepam op het verbaasde me dat ik niet echt zenuwachtig was (klinkt stoer maar dat ben ik niet). De volgende ochtend dat ik wakker werd had ik me van alles in me hooft gehaald was er kon gebeuren met die lorazepam op, gelukkig viel dat allemaal mee. Om kwart voor negen reden mij partner en ik naar het ziekenhuis eenmaal aangekomen waren we ook snel aan de beurt. Na alle uitleg was het dan zo ver ik kreeg de morfine en ze konden aan het werk. Nou het was geen aangenaam gevoel en dit ook vooral omdat ik al best grote eitjes had. Na dat ze de eitjes hadden afgezogen kon ik bij komen op een apart kamertje, dit om ook de uitslag van hoeveel eitjes ze hadden afgezogen. Me partner vond het heel naar om te zien hoe ze de punctie naald in brachten hij zei ik wou bijna zeggen kan het wat rustiger, ik vond het lief dat hij meelevende. Na een kwartier kwam er iemand die ons vertelde dat ze 10 gezonde eitjes hadden gevonden en dat ze die gingen bevruchten met het donorzaad, dan zouden we de volgende dag uitslag krijgen hoeveel er daadwerkelijk bevrucht waren. Weer een kwartier later mocht ik naar huis, Eindelijk. Eenmaal thuis aan gekomen kreeg ik een heftige pijnaanval en wist ik niet waar ik het moest zoeken. Nog een paar pijnstillers naar binnen gewerkt en een pittenzak warm gemaakt en maar een paar uur op bed gelegen. Anderhalf uur later voelde ik me beter en heb ik de dag rustig doorgebracht.

Vandaag, vol verwachting klopte me hart 2 minuten voor het middag uur ging daar eindelijk de telefoon met het verlossende antwoordt hoeveel eitjes der bevrucht waren. Het waren er 7 van de 10, mij ogen werden vochtig en ik zei meent u dit echt ja mevrouw gefeliciteerd. Ik heb me partner op gezocht en zei er zijn er 7 bevrucht ook hij was heel erg blij. Nu hebben we vrijdag een terugplaatsing en wordt het spannend om te wachten.

Wij hadden heel weinig hoop maar elke keer bij een positief bericht wordt onze hoop een beetje meer.?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #IVF, #Punctie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je