{{ message.message }}
{{ button.text }}

Puber, baby, baklava en superfood. In dit huis kom je echt alles tegen... Maar eerst ga ik mezelf voorstellen

Nurdan Atasever - van Harten

Afbeelding blog 'Puber, baby, baklava en superfood. In dit huis kom je echt alles tegen... Maar eerst ga ik mezelf voorstellen'

Ik ben een georganiseerde, chaotische, zenn, stress moeder die 45 ballen tegelijk in de lucht wilt houden.

OK, daar gaan we. Ik heb nog nooit echt geblogd en als ik bloggers zie met duizenden volgers, vraag ik me af wat ik ga doen. Maar weet je, ik wil het graag proberen. Ik vind het namelijk heerlijk om mijn ervaringen, gevoelens en tienduizend gedachtes met jullie te delen. Geen perfecte verhalen maar gewoon verhalen zoals het er echt aan toe gaat in ons leven. Oprecht en eerlijk. Waarom? Omdat ik moeders met elkaar wil verbinden, om te laten zien dat we allemaal echt ons best doen. Dat wanneer mijn kind om 08:15 uur op het schoolplein staat en ik ook gedoucht, aangekleed en opgemaakt ben, ik stiekem trots ben op mezelf. Maar dat ik me soms ook echt verloren kan voelen als hij me na schooltijd belt en zegt dat ik vergeten ben zijn ov kaart op te laden waardoor hij naar huis moet lopen. Ok, over eerlijkheid gesproken, dat ik dan eigenlijk gewoon een potje kan janken omdat ik me een slechte moeder voel. En ik bijna zeker weet dat dit herkenbaar is voor andere moeders. Maar goed. Ik ga me eerst even netjes voorstellen en dan komt de rest wel.

Ik zal met de deur in huis vallen. Ik ben een georganiseerde, chaotische, zenn, stress moeder die 45 ballen tegelijk in de lucht wilt houden. (Geloof me, als er iemand zo tegenstrijdig kan zijn, ben ik het wel) Ohja ik heet trouwens Nurdan en ik ben getrouwd met Pieter. Mijn man is Hollands en is geboren op de Antillen, en ik ben Turkse en geboren in Nederland.

We hebben twee heerlijke kinderen: een puber van 11 en een baby van 6.5 maanden. We zijn beiden docent op het voortgezet onderwijs. Daarnaast ben ik eigenaresse bij Bella Mama. Ik geef cursussen die te maken hebben met zwangerschap, bevalling en opvoeding en daarnaast verzorgen we mama treatments aan huis.

Zoals ik al zei ben ik een duizendpoot en omschrijf ik mezelf met verschillende woorden die tegenstrijdig zijn. Super zenn, maar soms ook enorm gestrest. Gezond koken, maar ook enorm cheaten. Zo kan ik bijvoorbeeld een weekend lang gezonde taartjes maken en aan de slag gaat met superfood, en zondagavond toch een zak chips opentrekken en Netflix kijken. Even eerlijk, dat moet toch wel herkenbaar zijn voor andere moeders? Verder heb ik een Hollandse kant en een Turkse kant. Als voorbeeld: mijn Hollandse kant verwacht dat mijn visite op tijd is voor het avondeten, mijn Turkse kant heeft een 10 gangen menu voor hen gemaakt en wil het liefst dat ze gezellig blijven slapen. Tijdens het avondeten eten we stamppot met Vega rookworst (nee ik ben geen vegetariër, maar Vega rookworst klinkt zo hip) en als toetje hebben we baklava.

Waar ik over ga bloggen? Tja, over alles eigenlijk. Over pubers en baby's. Over het moederschap en alle andere rollen die ik dagelijks moet en wil aannemen. Ik zal je proberen mee te nemen in het leven van een gemixte familie waar tradities, normen en waarden ook weleens met elkaar kunnen botsen. Maar alsnog hun weg vinden door de liefde die hen verbindt en omdat we het beste van twee werelden kunnen samenvoegen en elkaar daar kunnen vinden. (Omg deze zin is echt zoetsappig haha, maar het is wel echt zo)

Verder beloof ik dat ik mijn gezonde recepten met jullie zal delen, maar kan niet beloven dat ik de foto's van baklava voor me houd. 

Anyway, ik zou het leuk vinden als jullie me volgen en als er vragen zijn of gewoon opmerkingen dan hoor ik dat graag.

Lieve groet, Nurdan

https://www.facebook.com/BELLAMAMAcoach/
www.bellamama.nl

Afbeelding blog 'Puber, baby, baklava en superfood. In dit huis kom je echt alles tegen... Maar eerst ga ik mezelf voorstellen'
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je