{{ message.message }}
{{ button.text }}

Proud mommy

Afbeelding blog 'Proud mommy ' Achtergrond blur afbeelding

Het is zo mooi,

Mijn eerste kind een klein meisje wat onderweg was voor de grote wereld. Alles ging perfect.

Een blaasontsteking zorgde ervoor dat jij wilde komen met 28,5 week. Een weekje in het ziekenhuis blijven want de dokters wilden de weeën tegenhouden en je longen goed rijpen voor het geval dat jij kwam. Gelukkig bleef je veilig in mijn buik. Per direct stoppen met werken en voldoende rust nemen, dat vond mama wel lastig

Weer een blaasontsteking met 32 weken, en meteen 2cm ontsluiting. Maar mama wilde dit nog niet.

Uiteindelijk bleef het rustig, tot 36+3. Je had er genoeg van en mama's water brak. Toch gebeurde er niet veel en kon ik smiddags nog de bedankjes gaan halen voor het bezoek dat voor jou kwam. Een onrustige nacht want mama had pijn.

De dag erna had jij er toch genoeg van en besloot er een snelle bevalling van te maken. Na 3 uur puffen en persen lag jij in mijn armen. 44 cm en 2670 k. 1 weekje in het ziekenhuis omdat je teveel antistoffen in je kleine lichaampje had en daardoor een beetje geel was. Samen met papa lagen we met ons 3e op een kamer, wat was dat een fijn gevoel. 

Toen we eindelijk na huis mochten waren we allemaal zo blij. Nu 4,5 maand verder zien we hoeveel je je hebt ontwikkeld en zo groot je word. Je zal onder het gemiddelde blijven maar dat maakt ons niks uit. 

Je bent geboren als prematuur, maar je hebt het allemaal ingehaald 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #prematuur

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je