{{ message.message }}
{{ button.text }}

Glimwurm

Oooo wat is het heerlijk die ontwikkeling van je kindje

Afbeelding blog 'Glimwurm'

Oooo wat is het heerlijk die ontwikkeling van je kindje. Vooral wanneer niet alleen papa en mama trots zijn maar ook je kleine uk zelf. Dat ze van oor tot oor gaan glimmen, wanneer ze besloten hebben iets moeilijks te gaan doen. Wij noemen ons meisje dan de kleine glimwurm. Kennen jullie dat?

Een klein voorbeeldje. Met 10 maanden stond onze uk. Met 10,5 maand zetten ze haar eerste stappen rond de tafel. Met 12 maanden heel voorzicht wanneer je heel enthousiast deed een paar stapjes los. Nou ja stapjes...meer rennen, anders val ik. Nu ze steeds vaker los staat. Met altijd iets in haar handjes. Een boek of een knuffel dan kijkt ze je aan. Begint ze te te glimmen, dan zoekt ze oog contact. Begint hard op het uit te kraaien van pret en komt dan gewoon op je afgelopen. Wat straalt ze dan. Ze geeft bijna licht.

Oooo ik vermoed dat mama dan ook licht begint te geven. Wat een heerlijk gezicht maar ook een zalig gevoel. Hebben jullie ook van dit soort momenten en zo ja.....ik ben helemaal niet nieuwsgierig :-). Kortom erg benieuwd naar jullir prille geluksmoment met jullie kinderen. Geven jullie dan ook licht. Hier kan de verwarming op zo'n moment uit!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je