{{ message.message }}
{{ button.text }}

Prénatal geeft jou korting!

Afbeelding blog 'Prénatal geeft jou korting!'
‘’Prénatal, als jij wij wordt'', welke moeder kent het niet. Prénatal zorgt niet alleen voor de nodige producten die komen kijken bij de zwangerschap, ze hebben ook een lijst online met wat je nodig hebt tijdens je zwangerschap en een kraampakket voor thuisbevallingen. Prénatal denkt verder dan alleen producten produceren. Daarnaast hebben ze een scherp oog voor duurzaamheid en leveren ze alleen producten die voldoen aan de hoge eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Nu geeft Prénatal jou een aantrekkelijke korting! Tot en met 12 februari kun je profiteren van 10% korting op maar liefst de gehele collectie met de kortingscode: bon10 en dat is niet alles ook krijg je met de kortingscode: bon20, 20% korting op:
  • Matrassen
  • Campingbedden
  • Babyfoons
  • Traphekjes
  • Borstkolven
  • Boxen
Het is een feestje om te winkelen bij Prénatal. Zowel de webshop als de winkels zijn met veel zorg en aandacht ingericht. Alle babykamertjes zijn knus ingericht waardoor je je gelijk thuis voelt. Prénatal geeft al 50 jaar wat moeders en baby’s nodig hebben. Duurzame producten, betrokkenheid, kwaliteit, vernieuwing, persoonlijke aandacht en natuurlijk korting! Bij een online bestelling kun je de kortingscode op het bestelformulier invullen. De kortingscodes kun je ook uitprinten en in de winkel afgeven bij je aankoop. Klik  hier op de onderstaande link op naar de bonnen te gaan! Banner336x280 tot 20% korting  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je