Snap
  • Baby

Prachtig filmpje: het eerste jaar van een premature baby

Wat nou roze wolk? Na de geboorte van een prematuur bestaat je leven voornamelijk uit onzekerheid, angst, verdriet en hoop. Die rollercoaster aan emoties na de geboorte van zijn premature zoon Ward heeft deze vader vastgelegd in een super bijzonder filmpje.

En oh boy, wat een bijzonder mooi filmpje. Knap als je het zeven minuten lang drooghoudt.

Vroeggeboorte

Ward, het zoontje van Benjamin Scot Miller en zijn vrouw werd veel te vroeg geboren.Vanaf dat moment had zijn vader de camera iedere seconde bij zich.  In de prachtige compilatie die hij heeft gemaakt van al de beelden zien we hoe de moeder het manneke voor het eerst vasthoudt en op haar borst legt (hij weegt dan nog maar 680 gram). En hoe het jochie vecht voor z'n leventje in de couveuse.

Eindelijk thuis!

Na maar liefst 107 dagen op de neonatologie gelegen te hebben gelegen, mocht de kleine Ward ein-de-lijk mee naar huis. En vanaf dat moment, zien we wild trappelende beentjes en aanstekelijke lachjes. Het ventje die maar liefst 3,5 maand te vroeg werd geboren, is nu een blakend gezonde baby.

Bekijk de video die absoluut recht in hart binnenkomt. En waarschijnlijk een bron van herkenning voor ouders die ook een prematuur kindje op de wereld hebben verwelkomd.

 

Bron: rumble/youtube

6 jaar geleden

Zo herkenbaar...niet te omschrijven en ook niet te omvatten voor velen van ons hoe het is om je eigen kindje vast te mogen houden, in ons geval 5 dagen na de bevalling en lange tijd een toeschouwer moeten zijn van je eigen kindje en pas de echte hechting en binding begint bij thuiskomst..

6 jaar geleden

Ik weet precies hoe heftig dit is geweest voor jullie ik heb een tweeling die met 29 weken geboren werd ze worden op 17 augustus 3 jaar en we lopen nog ziekenhuis in en uit met ze.

6 jaar geleden

Oh wat heftig. Tranen over mijn wangen. Mijn kinderen waren gelukkig niet prematuur maar alsnog komt dit keihard binnen.