{{ message.message }}
{{ button.text }}

Prachtig filmpje: het eerste jaar van een premature baby

Wat nou roze wolk? Na de geboorte van een prematuur bestaat je leven voornamelijk uit onzekerheid, angst, verdriet en hoop. Die rollercoaster aan emoties na de geboorte van zijn premature zoon Ward heeft deze vader vastgelegd in een super bijzonder filmpje.

Afbeelding blog 'Prachtig filmpje: het eerste jaar van een premature baby'

En oh boy, wat een bijzonder mooi filmpje. Knap als je het zeven minuten lang drooghoudt.

Vroeggeboorte

Ward, het zoontje van Benjamin Scot Miller en zijn vrouw werd veel te vroeg geboren.Vanaf dat moment had zijn vader de camera iedere seconde bij zich.  In de prachtige compilatie die hij heeft gemaakt van al de beelden zien we hoe de moeder het manneke voor het eerst vasthoudt en op haar borst legt (hij weegt dan nog maar 680 gram). En hoe het jochie vecht voor z'n leventje in de couveuse.

Eindelijk thuis!

Na maar liefst 107 dagen op de neonatologie gelegen te hebben gelegen, mocht de kleine Ward ein-de-lijk mee naar huis. En vanaf dat moment, zien we wild trappelende beentjes en aanstekelijke lachjes. Het ventje die maar liefst 3,5 maand te vroeg werd geboren, is nu een blakend gezonde baby.

Bekijk de video die absoluut recht in hart binnenkomt. En waarschijnlijk een bron van herkenning voor ouders die ook een prematuur kindje op de wereld hebben verwelkomd.

 

Bron: rumble/youtube

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je