{{ message.message }}
{{ button.text }}

Pra - ten!! Hoe help jij je kleintje hierbij??

Praten, verhaaltjes vertellen, zingen... hoe leren die ukkies nou praten?

Afbeelding blog 'Pra - ten!! Hoe help jij je kleintje hierbij??' Achtergrond blur afbeelding

Met 1,5 jaar begon mijn zoontje met zijn eerste woordjes. Naast pa-pa en mam-ma kwamen er steeds meer woordjes bij. Maar... wat is nu een goede manier om je kindje te helpen met leren praten? Voorlezen, liedjes zingen, rijmpjes, voorwerpen benoemen... zooooveel manieren en vooral zooo veel verschillende kindjes. Ik merk dat hier vooral werkt om dingen te laten benoemen. Als mijn zoontje die!! zegt, weet ik meestal precies wat hij bedoeld. Ik probeer hem te stimmuleren om het voorwerp te benoemen door te vragen hoe het heet. Vaak wordt er dan wel een naam aan gegeven. Ik complimenteer hem en benoem het voorwerp nogmaals, maar dan ' goed '. Iedereen zijn eigen manier, maar hebben jullie ook tips?? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je