{{ message.message }}
{{ button.text }}

Postnatale depressie

Afbeelding blog 'Postnatale depressie' Achtergrond blur afbeelding

Eindelijk was je daar, mijn grootste wens was werkelijkheid geworden. Na een geweldige zwangerschap begon een hele heftige bevalling. Helaas liep alles anders dan gepland. Toch had ik hoop, we zouden nu gaan genieten. De kraamweek zou alles goed maken. Ja, dat hoopte ik echt.
En wat als ook dat uitblijft? Wat als die roze wolk er niet is? Ik heb weken lang mijn best gedaan, iedereen verteld dat het zo goed ging. Was dat wel echt zo? Gelukkig heb ik een fantastische partner die zag hoe het echt met mij ging. Ruim een jaar lang heb ik gevochten, ik wou beter worden, de roze wolk ook ervaren. Dit is nooit gebeurd maar ik kan wel zeggen dat ik veel heb geleerd. Het heeft me inzicht gegeven en me sterker gemaakt. En nu anderhalf jaar later kan ik genieten! Wat is dat een geweldig gevoel! Ik hoop dat er meer gepraat word over postnatale depressies. Het kan iedereen overkomen. Ik hoop door het delen van mijn ervaringen anderen te kunnen helpen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je