{{ message.message }}
{{ button.text }}

poging nummer 5

Afbeelding blog 'poging nummer 5'

hier weer een blogje van mij, ik heb een tijdje niet geschreven, dit onder meer door drukte op mijn werk en omdat we weer een teleurstelling hadden te verwerken.
Inmiddels ben ik gisteren voor de 5de keer geïnsemineerd. hopelijk is dit de laatste keer en mag het nu raak zijn, inmiddels heb ik ook hormonen moeten spuiten. ik voelde me net een junk met iedere avond een spuit te zetten. afgelopen vrijdag had ik mijn echo om te kijken of mijn eicel weer groot genoeg was, nou dat was een hele tour, want mijn rechter eierstok was nergens te vinden, maar die bleek half verstopt achter mijn baarmoeder en een gedeelte op mijn baarmoeder te liggen. maar in mijn linker eierstok lag een mooi eitje van 16 mm klaar, dus mocht ik zaterdagavond naast de hormonen ook de pregnyl zetten. nou zondag hebben ze geweten hier in huis wat al die hormonen deden, ene x super vrolijk en het andere moment huilbuien en boos worden om niks. gisterochtend weer terug naar het ziekenhuis voor de inseminatie. eerst weer een echo om te kijken of mijn rechter eierstok te vinden was en jahoor die was nu makkelijker te vinden. het eitje in mijn linker eierstok zat er nog keurig en was inmiddels 21 mm dus die kon elke moment springen. volgens de fertiliteitsarts was het keurig dat hij er nog zat, want dan lagen de zaadcellen in ieder geval klaar. ook heb ik alvast een informatiepakket voor IVF meegekregen, want als de poging ook weer mocht mislukken dan mogen we nog 1x en daarna gaan we het IVF traject in. maar zover is het nog niet eerst maar weer 2 wk op het verschrikkelijke wachtbankje.

dikke x

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Zwanger, #IUI

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je